Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Problema indexare

Afișare hibrid

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dufix Vezi Post
    Verifica daca s-au propagat NS-urile complet. Vizitatorii s-ar putea duce pe celalalt host.
    Am schimbat ns-urile doar la noul domeniu pentru ca voiam sa schimb domeniul, la vechiul domeniu (cel despre care vorbesc acum) nu am schimbat absolut nimic, doar ca m-am oprit din mutare, am reinlocuit totul si aseara vad ca atunci cand caut un cuvant cheie nu mai gasesc articolul pe nici o pagina.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Era mai bine daca povesteai pas cu pas cum ai facut si in cat timp.

Citat Postat în original de Mutex Vezi Post
    Am schimbat ns-urile doar la noul domeniu pentru ca voiam sa schimb domeniul, la vechiul domeniu (cel despre care vorbesc acum) nu am schimbat absolut nimic, doar ca m-am oprit din mutare, am reinlocuit totul si aseara vad ca atunci cand caut un cuvant cheie nu mai gasesc articolul pe nici o pagina.
    Adica vechiul domeniu a fost tot timpul online.
    Corect, dar site-ul a fost online sau ai pus redirect 301?
    Pana in ce faza ai mers cu mutarea si cat a durat toata treaba asta? Pentru ca din ce spui tu, nu e clar daca ai finalizat sau nu mutarea. Mutare inseamna sa ai redirect 301 pe vechiul domeniu. Daca nu ai, nu e mutare, e continut duplicat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema indexare
    De Ing3ras în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th April 2015, 13:09
  2. Problema Indexare
    De xRazvan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th August 2011, 07:37
  3. Problema indexare!
    De Constanta în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th August 2011, 00:58
  4. problema de indexare?
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th July 2009, 13:54
  5. Problema indexare
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th September 2007, 17:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •