Salut! Am cumpărat un domeniu şi hosting şi aş vrea să construiesc un site dar nu reuşesc singur. Am urmat un tutorial dar m-am împotmolit. Cine este mai inimos din fire să mă ajute şi pe mine gratis să pun câteva elemente pe site?
Salut! Am cumpărat un domeniu şi hosting şi aş vrea să construiesc un site dar nu reuşesc singur. Am urmat un tutorial dar m-am împotmolit. Cine este mai inimos din fire să mă ajute şi pe mine gratis să pun câteva elemente pe site?
Daca mai ai nevoie de ajutor lasa-mi mai multe informatii intr-un mesaj privat.
Să înţeleg că nimeni nu este mai săritor să mă ajute şi pe mine gratis vreo jumătate de oră la construcţia unui site?
Suntem multi care te putem ajuta dar nu stim ce anume vrei tu, concret. Ce fel de site faci, in ce faza te-ai impotmolit, etc. Unele chestii pot lua mult mai mult de o jumatate de ora, altele necesita optimizari, etc... depinde ce vrei.
Eu am crezut ca deja ai rezolvat...
Salut,
In cazul in care nu ai rezolvat inca, da-mi un pm cu adresa de Skype sau un e-mail sa discutam mai multe.
Incearca codeacademy.com how to build a html website.
Fiecare cu programul lui, ti-am trimis raspuns abia acum.
Imi poti trimite si mie un mesaj, am ceva timp liber.
Îi mulţumesc domnului Mishu pentru tot sprijinul acordat, este cu adevărat un om inimos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)