22nd November 2016, 14:41
4 out of 4 members found this post helpful.
Cred ca depinde mult de nisa, dar putem incepe:
-prin a nu cumpara o extensie .xyz
- e urata cu spume, eu chinuindu-ma (inca) sa obtin rezultate (vedem la urmatorul update MOZ);
-prin a scrie cateva articole (nu orice fel de, vezi ce se cauta);
-prin a lasa comentarii pe alte blog-uri;
-prin a crea o pagina de facebook;
-prin a crea o campanie (concurs: carti, casti, jucarii pentru copii [mame]... depinde de ce nisa abordezi), doua, trei, pe facebook (cativa lei = o nimica toata) - recomand ca orice campanie, in principiu, sa se faca pe alta pagina (cu like-uri multe, de preferinta), unde reach-ul (platit) va fi mai mare; o pagina recent creata, cu cativa lei nu va obtine un reach bun, iar daca ai vrea unul bun, ti-ar trebui mai multi bani;
-prin a folosi grupurile de facebook; sunt foarte eficiente (vorbim de cele active, nu de alea pline de spam);
-prin a folosi cateva directoare de articole web (chiar daca nu mai sunt atat de eficiente, 2 - 3 nu te omoara);
-prin a optimiza site-ul, sa fie placut de Google; dar cum Google abereaza uneori, poti folosi si gtmetrix.com pentru "orientare";
-prin a folosi digg, stumble si del.icio.us;
-prin a folosi (in articole) cu incredere H1, H2 si H3;
-prin a crea o aplicatie (optional).
Nu cred ca am zis nimic nou, dar sa spunem ca am dat un refresh subiectului.
P.S: Am inceput sa folosesc quora.com. Poti sa iti faci un blog si sa postezi chestii (+ introducere link-uri). Inca nu cunosc rezultatele, dar le voi afla tot la urmatorul update MOZ.