O sa postez aici intrucat si eu sunt printre cei care mai au multe de invatat si ma consider incepatoare. Asadar ma intereseaza care ar fi metodele prin care putem atrage vizitatori pe un site nou. Ce sa facem si ce nu?
Multumesc😊
O sa postez aici intrucat si eu sunt printre cei care mai au multe de invatat si ma consider incepatoare. Asadar ma intereseaza care ar fi metodele prin care putem atrage vizitatori pe un site nou. Ce sa facem si ce nu?
Multumesc😊
C'est la vie!
Cred ca depinde mult de nisa, dar putem incepe:
-prin a nu cumpara o extensie .xyz- e urata cu spume, eu chinuindu-ma (inca) sa obtin rezultate (vedem la urmatorul update MOZ);
-prin a scrie cateva articole (nu orice fel de, vezi ce se cauta);
-prin a lasa comentarii pe alte blog-uri;
-prin a crea o pagina de facebook;
-prin a crea o campanie (concurs: carti, casti, jucarii pentru copii [mame]... depinde de ce nisa abordezi), doua, trei, pe facebook (cativa lei = o nimica toata) - recomand ca orice campanie, in principiu, sa se faca pe alta pagina (cu like-uri multe, de preferinta), unde reach-ul (platit) va fi mai mare; o pagina recent creata, cu cativa lei nu va obtine un reach bun, iar daca ai vrea unul bun, ti-ar trebui mai multi bani;
-prin a folosi grupurile de facebook; sunt foarte eficiente (vorbim de cele active, nu de alea pline de spam);
-prin a folosi cateva directoare de articole web (chiar daca nu mai sunt atat de eficiente, 2 - 3 nu te omoara);
-prin a optimiza site-ul, sa fie placut de Google; dar cum Google abereaza uneori, poti folosi si gtmetrix.com pentru "orientare";
-prin a folosi digg, stumble si del.icio.us;
-prin a folosi (in articole) cu incredere H1, H2 si H3;
-prin a crea o aplicatie (optional).
Nu cred ca am zis nimic nou, dar sa spunem ca am dat un refresh subiectului.
P.S: Am inceput sa folosesc quora.com. Poti sa iti faci un blog si sa postezi chestii (+ introducere link-uri). Inca nu cunosc rezultatele, dar le voi afla tot la urmatorul update MOZ.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
+ link-uri de calitate daca vrei trafic organic. Nu de alta, dar daca n-ai autoritate, chiar si pe o nisa extrem de usoara e greu sa rankezi in top 10(indiferent de cat de calitative sunt articolele tale), deci implicit foarte greu sa obtii si vizite.
Daca nu vrei organic:
-social media - profile sau pagini pe Facebook, Twitter, Instagram, samd.
-adwords - pe anumite nise pare scump dar optimizata bine campania iti aduce conversia dorita.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Sunt de acord cu adaugarea de continut de calitate dar nu cred ca e suficient. Banuiesc ca optimizarea on page conteaza foarte mult. Ma gandeam sa incerc partea de afiliere, de unde si curiozitatea de unde si cum atragem vizitatori pe un site.
C'est la vie!
Da, onpage este un factor extrem de important mai ales cand targetezi long tail-uri. In functie de nisa si concurenta, e farte probabil sa prinzi pozitii in top 10 doar cu content bun si onpage facut corect.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)