1 out of 1 members found this post helpful.
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
Infrasunete
Am o idee dar rudimentara si ar fi cam asa:
- copiezi intr-un excel toate comentariile alea (am incercat acum pe facebook te lasa sa le selectezi);
- cand le ai pe toate, dai un sort ca sa-ti dispara ce iti mai copiaza el acolo (poze, caractere bla bla bla);
- elimini dublurile (oameni care au comentat de mai multe ori daca e cazul);
- pe o coloana in stanga de exemplu faci numerotare de la 1 la 500;
Faci apoi extragerea cu random.org sau ce folosesti si te duci direct la numerele respective de unde iti iei numele.
Daca am inteles eu bine ce vrei sa faci, ar trebui sa fie de ajuns asta.
P.S Dupa ce copiezi informatiile in excel si ai nevoie de ajutor, te pot ajuta eu mai departe cu operatiile in excel dar maine seara.
eu folosesc cu succes: https://www.tragerilasorti.ro/
Acopera toate problemele de credibilitate. Importi datele din csv, faci setarile si tragerea o fac ei. Eu am folosit numerele comenzilor, pentru ca am facut trageri doar pentru magazine online.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am rezolvat si eu de ieri
Pentru a extrage persoanele care au comentat am folosit unealta aceasta Lista comentarii
Este foarte interesanta, extrage doar userii care au anumite caractere in comentariu, poate fi pusa si conditia de like, elimina duplicatele
Singura lipsa este ca nu poate face o selectie dupa data si ora comentariilor
Atentie: in loc de urlul paginii trebuie trecut ID-ul ( ex 1032340406845622)
Iar pentru extragerea castigatorilor https://www.tragerilasorti.ro/
Ar fi fost ok daca ar fi avut si facilitatea de a extrage si rezervele, are in schimb o alta facilitate interesanta poti extrage simultan mai multe premii fiecare castigator fiindu-i alocat un premiu diferit.
Sunt foarte multumit de aceste doua unelte
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama