Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Sfat valorificare domeniu

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Vanzare de bilete cu link de afiliat? Trebuie sa vezi daca organizatorii ar fi dispusi sa plateasca pt asa ceva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Legea e tare bizara.
    Eu am avut o disputa de genul asta cu o firma din Romania si am renuntat sa folosesc domeniul. Am facut totusi o documentare pentru ca au fost prea agresivi. In discutiile pe care le-am purtat cu ei deja ma bagasera "la puscarie". Am aflat mai tarziu ca discutiile le-am purtat cu o firma de avocatura angajata.

Din ce-mi amintesc, un domeniu poate fi folosit chiar daca este numele unui brand inregistrat. Nu poate fi folosit insa pe aceeasi activitate pe care este inregistrat brandul si nu trebuie sa creeze niciun fel de confuzie cum ca ar putea fi site-ul detinatorului brandului.
    Problema de subiectivism poate aparea cand vine vorba de brandurile cu notorietate (nu mai stiu sigur daca asta era termenul folosit) care fac exceptie de la regula de mai sus, domeniul neputand fi folosit.

Eu le-am prezentat problema simplu:
    1. numele este o alaturare de doua prescurtari cu cratima intre ele. Brandul inregistrat este o alaturare de doua prescurtari fara cratima.
    2. domeniul a stat liber de la inceputul internetului si daca ar fi fost interesati de el ar fi putut sa-l achizitioneze. Daca nu l-au luat inseamna ca nu au fost interesati de el.
    3. daca acum sunt interesati imi pot face o ofarta. (Lucru care nu s-a intamplat.)

Cred ca as fi putut folosi domeniul dar era prea mult de alergat prin tribunale si nu se merita.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfat domeniu
    De bilutza în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th September 2011, 10:10
  2. Sfat domeniu .ro sau .com
    De Paul_Pal în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th August 2011, 23:18
  3. Sfat domeniu
    De Hapiuc Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th October 2010, 22:24
  4. Un sfat pentru un domeniu
    De odiv în forumul Domenii
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th July 2010, 10:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •