Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: intrebare nisa acceptare google adsense

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Daca monetizezi cu afiliere s-ar putea sa mearga. Am vazut multe persoane cu cumpara siteuri de retete culinare care nu produc nimic cu adsense, si fac afiliere pe ele

Vreau sa stiu mai multe detalii despre nisa culinara, ma intereseaza daca functioneaza cu trafic din motoarele de cautare sau trebuie sa dau like-uri,share-uri s.a.m.d. precum la un site de stiri. As vrea mai multe sfaturi pe aceasta nisa.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu stiu eu, am zis doar ca intr-un timp erau unii interesati sa cumpere astfel de siteuri de culinar care nu produceau bani si sunt 100% sigur ca pentru a face afiliere cu produse de gatit. Testeaza si vezi. Ce ai de pierdut?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Nu stiu eu, am zis doar ca intr-un timp erau unii interesati sa cumpere astfel de siteuri de culinar care nu produceau bani si sunt 100% sigur ca pentru a face afiliere cu produse de gatit. Testeaza si vezi. Ce ai de pierdut?

Doresc sa fac respectivul site doar daca stiu mai multe despre nisa.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Pai asta ar trebuii sa te documentezi si tu Mutex....sa vezi ce si cum.
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    Pai asta ar trebuii sa te documentezi si tu Mutex....sa vezi ce si cum.
    Sincer nu cunosc pe nimeni care sa aiba un astfel de site si asa poate imi raspunde cineva in acest topic care a mai avut sau cunoaste pe cineva si stie cum face respectivul. Eu doresc mai exact urmatoarele informatii:
    -daca site-ul se bazeaza pe share-uri,pagina de facebook etc. precum un site de stiri sau pe indexare (ar fi foarte simplu pentru mine cu indexare)
    -daca este intr-adevar legal si pot pune adsense sau site-uri de afiliere gen altex,2profit s.a.m.d.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu se bazeaza pe facebook ci pe long tails-uri:
    - reteta ciorba de burta
    - reteta sarmale
    - reteta supa de galuste
    .........

Ia si testeaza si vezi ce iese, nu iti poate face nimeni scenarii cu ce s-ar intampla peste 1 an daca te-ai apuca de treaba azi.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

IulianCaz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    30th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    38
    Putere Rep
    21

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mutex Vezi Post
    Sincer nu cunosc pe nimeni care sa aiba un astfel de site si asa poate imi raspunde cineva in acest topic care a mai avut sau cunoaste pe cineva si stie cum face respectivul. Eu doresc mai exact urmatoarele informatii:
    -daca site-ul se bazeaza pe share-uri,pagina de facebook etc. precum un site de stiri sau pe indexare (ar fi foarte simplu pentru mine cu indexare)
    -daca este intr-adevar legal si pot pune adsense sau site-uri de afiliere gen altex,2profit s.a.m.d.
    Contează și social media într-o proporție destul de mare dar majoritatea traficului vine de obicei din search.
    Vezi secțiunea de traffic sources din:
    Reteteculinare.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats
    Gustos.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats
    Ecuisine.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats

Problema premergătoare lansării unui site culinar este că ai nevoie de o bază de rețete. Altfel, te vei lovi de următoarele situații:
    - Nu poți copia rețetele mot-a-mot de pe site-uri românești.
    - Dacă schimbi o parte din rețetă s-ar putea să nu mai iasă același fel de mâncare și să superi ceva cititori pentru proastă îndrumare (cel puțin dacă nu ai habar despre ce scrii).
    - Nu poți traduce rețete de pe alte site-uri pentru că diferă destul de mult gusturile/obiceiurile de la o țară la alta și în unele cazuri chiar și cantitățile de măsură.
    - Este destul de greu să faci rost de imagini în mod gratuit. Dacă le "împrumuți" de pe alte site-uri sunt șanse mai mari decât în mod obișnuit să se sesizeze cineva.

Targetul în general este să strângi suficienți fani care gătesc și sunt pasionați, astfel încât să poți face user generated content pe care doar să-l moderezi. Astfel scapi de o parte din costurile editoriale.
    Ca o părere personală: nu aș începe un proiect de genul decât dacă aș găti frecvent sau dacă aș găsi pe cineva care gătește să se ocupe de site.

Sper să îți fie de folos. Bafta!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu zic ca daca vrei pe retete sa te bagi pe UK, aia sunt varza la retete, cauta totul pe net, am avut ceva si mergea bine, dar ai de scris la greu, daca vrei sa rankezi, deci .... nisa e ok, atat timp cat te straduiesti sa oferi ceva in plus fata de alte cateva sute de site-uri! https://www.google.ro/#q=retete+culinare daca vrei pe ro, iti recomand asigurari auto + locuinte! CPC mare!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de IulianCaz Vezi Post
    Contează și social media într-o proporție destul de mare dar majoritatea traficului vine de obicei din search.
    Vezi secțiunea de traffic sources din:
    Reteteculinare.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats
    Gustos.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats
    Ecuisine.ro Analytics - See Traffic Ranking & Stats

Problema premergătoare lansării unui site culinar este că ai nevoie de o bază de rețete. Altfel, te vei lovi de următoarele situații:
    - Nu poți copia rețetele mot-a-mot de pe site-uri românești.
    - Dacă schimbi o parte din rețetă s-ar putea să nu mai iasă același fel de mâncare și să superi ceva cititori pentru proastă îndrumare (cel puțin dacă nu ai habar despre ce scrii).
    - Nu poți traduce rețete de pe alte site-uri pentru că diferă destul de mult gusturile/obiceiurile de la o țară la alta și în unele cazuri chiar și cantitățile de măsură.
    - Este destul de greu să faci rost de imagini în mod gratuit. Dacă le "împrumuți" de pe alte site-uri sunt șanse mai mari decât în mod obișnuit să se sesizeze cineva.

Targetul în general este să strângi suficienți fani care gătesc și sunt pasionați, astfel încât să poți face user generated content pe care doar să-l moderezi. Astfel scapi de o parte din costurile editoriale.
    Ca o părere personală: nu aș începe un proiect de genul decât dacă aș găti frecvent sau dacă aș găsi pe cineva care gătește să se ocupe de site.

Sper să îți fie de folos. Bafta!
    Multumesc frumos pentru sfaturi, dar daca as incepe cu o serie foarte maricica de retete posibil ca google sa considere spam, mai ales pentru un domeniu abia inregistrat. Oricum, l-am inregistrat + am pus o tema destul de ok. Am postat deja doua retete si chiar e destul de dificil, dar mai sunt cu un prieten si asa vom imparti munca.

@Rapsodia: Iti multumesc pentru sfaturi, stiu ca am mult de scris, dar eu cred ca este mai bine sa te chinui la un site legal decat la unul ilegal.

xFlavius este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th February 2016
    Locaţie
    Gorj , Tg-Jiu
    Posturi
    39
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un site IT ? scrii despre diferite tehnologii noi , le promovezi , iei comision , bagi adsense etc.. asta ar fii o idee..

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Acceptare adsense ?
    De bravia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th October 2015, 00:21
  2. Acceptare cont google adsense
    De Claudyou în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th October 2013, 19:51
  3. Acceptare cont adsense
    De danyel_slm91 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 61