Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Site nou si intrebari de incepator

omulpisica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2016
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Site nou si intrebari de incepator

Buna seara ,

As vrea sa va cer cateva sfaturi legate de primul meu site de e-commerce de pe nisa fashion.

Tocmai am pus codul de Analytics si l am adaugat si in Search Console....imi mai recomandati si alti pasi ce ar trebui facuti la inceput?

Orice sfat este bine venit pentru ca desi am citit cateva articole pe acest forum sunt inca departe de a avea imaginea de ansamblu.

Merci ,
    Cristi

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Conturi de facebook, g+, twitter, etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2016
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Conturi de facebook, g+, twitter, etc.
    Multumesc ptr raspuns.M am ocupat deja de partea de social media....ceva legat de indexare?Poate sa incep sa introduc site ul in niste directoare?....sau e prea devreme?

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

In mod normal ar trebui sa astepti cam o luna pana sa incepi sa faci link building, dar depinde de nisa.
    Si in nici un caz directoare. Mai bine dai bani din prima pentru un link bun, decat sa te chinui cu directoarele. Plus adaugi articole pe blogul sitului, optimizezi bine on page si astepti sa vezi rezultate. Pe urma mai modifici.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2016
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

In mod normal ar trebui sa astepti cam o luna pana sa incepi sa faci link building, dar depinde de nisa.
    Si in nici un caz directoare. Mai bine dai bani din prima pentru un link bun, decat sa te chinui cu directoarele. Plus adaugi articole pe blogul sitului, optimizezi bine on page si astepti sa vezi rezultate. Pe urma mai modifici.
    Inca o intrebare,te rog, enzo.Crezi ca genul de site-uri unde iti listezi compania,contra cost, ar fi ok?Sa zicem DA 39 si PA 40.Ce parere ai?

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Te referi la comparatoare de pret? Daca da, atunci alea iti genereaza trafic si vanzari, atata timp cat ai buget sa fi pe prima pozitie. Sau, despre ce site e vorba, ca nu sunt sigur.
    In rest, orice link pe nisa ta e bun. Mai bine cauta din astea, cred ca ar fi mai indicat pentru tine. Sunt destui colegi care au situri si bloguri pe fashion, da un search in forum ca o sa gasesti postarile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2016
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Am incercat sa scriu adresa mai devreme dar nu a functionat.Ma refeream la genul de site ghidulpunctro

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Adica tot un fel de directoare web. Nu m-am inscris niciodata in asa ceva si nu cred ca o sa o fac. In afara de link, nu cred ca aduc nimic bun. Nu cred ca o sa cresti in cautari pe segmentul tau daca te bagi pe astfel de situri. Cum ziceam mai devreme, mai bine link exact pe nisa ta, decat "taraba in piata". Dar, asta e parerea mea, poate mai zice si altcineva cu mai multa experienta o alta parere.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2016
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Adica tot un fel de directoare web. Nu m-am inscris niciodata in asa ceva si nu cred ca o sa o fac. In afara de link, nu cred ca aduc nimic bun. Nu cred ca o sa cresti in cautari pe segmentul tau daca te bagi pe astfel de situri. Cum ziceam mai devreme, mai bine link exact pe nisa ta, decat "taraba in piata". Dar, asta e parerea mea, poate mai zice si altcineva cu mai multa experienta o alta parere.
    Multumesc pentru sfaturi enzo.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Adica tot un fel de directoare web. Nu m-am inscris niciodata in asa ceva si nu cred ca o sa o fac. In afara de link, nu cred ca aduc nimic bun.
    Ti se pare ca linkul din directoare e bun?

Stai departe de orice inseamna director de articole. Nici de comparatoare nu stiu ce sa zic. Banii dati la un astfel de site care sa te listeze, ''site de calitate'' zici tu, trebuie investiti in linkuri mai bune.
    Legat si de ''Sa zicem DA 39 si PA 40.Ce parere ai?'' e o bazaconie totala. DA si PA sunt niste metrici usor de manipulat care sunt calculati de MOZ pe baza a doar o parte din linkurile site-ului. Autoritatea reala poate deci sa fie mult mai mare sau mult mai mica. Daca nu stim despre ce director/comparator e vorba nu putem ghici cat de bun e doar dupa ''DA 39 PA 40''.
    Zici ca esti ecommerce, deci recomandat ar fi ca daca nu te pricepi sa angajezi o firma pe partea de SEO, ca peste vreo 6 luni sa nu te gasim pe aici cu topicuri de genul ''cum scap de penalizare''.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut colaboratori site intrebari si raspunsuri
    De puthre în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 29th April 2013, 14:38
  2. Cateva intrebari in legatura cu un site nou
    De ZimZum în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th February 2013, 21:56
  3. Intrebari incepator legate de google adsense
    De Sorin.V în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th March 2012, 10:21
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th May 2008, 16:22
  5. Intrebari incepator
    De alphadesign în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 3rd June 2005, 23:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •