Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Valorificare pagina Facebook?

Afișare hibrid

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit Valorificare pagina Facebook?

Incerc sa merg pe 2 variante... de la expertii de aici as dori raspunsuri la ambele... sunt convins ca sunt multi care stiu exact despre ce este vorba!

1. Cum obtinem profit de pe urma unei pagini de facebook? Care sunt cele mai bune metode? Ce recomandati voi sa facem? Si acum cele 2 variante:

a) sa vindem cu totul? De la cati fani in sus se considera o pagina de succes? In afara de fani, multi, ce anume mai are nevoie o pagina de facebook ca sa valoreze ceva bani? Cateva exemple, poate personale?
    si
    b)cum facem bani din ea (pagina facebook) fara sa o vindem? Care sunt metodele cele mai profitabile?

Multumesc,
    I don't know much...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu are nici o legatura numarul fanilor cu succesul in sine. conteaza reach-ul si calitatea fanilor, sau mai bine zis conta, FB a micsorat din ce in ce mai mult reachul organic, practic pe orice ai face comercial, reachul este minim, daca postesti o gluma hoaioasa si eventual cu o gagica sexy, vei avea un reach mare dar cu impact zero asupra buzunarului tau.

deci, nu mai intereseaza pe nimeni sa cumpere fani, pagini de fb sau postari, de cele mai multe ori iese mai ieftin cu FB ads, sau cel putin mai precis ca si adresare public.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Am incercat sa pun un link (dupa ce am citit cate ceva pe aici) catre 2parale... pagina mea are undeva la 8.3k fani... si am obtinut un reach de 5k, cu vreo 25 de clicks, niciun comision, in fine... dezamagitor oricum!
    Am pus, ce pun deobicei pe ea... peste 15k reach indiferent de post... iar de vreo 3 ori pana acum, in ultimele 3 luni mi s-a intamplat ca unul din posturi (si pun tot timpul aceleasi poze, sau poze care se aseamana... sunt din aceasi nisa) sa imi sara la 150k reach, cu peste 2k likes, peste 600 shares, etc!
    Precizez ca fanii sunt veniti in mod natural, nu am platit nimic pentru ads sau asa...

Ceea ce ziceti dvs. dl Serban seamana exact cu ce mi se intampla mie! Curios...
    I don't know much...

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

E de discutat, conteaza nisa paginii, ce postezi si cum ai obtinut fanii.

De ex:
    Pe fashion, pe cateva pag, cu fani 2k - 5k, obtinuti natural, in mai mult de 2 ani, de pe site-uri.
    Obtin undeva la 15-20 clicks / postare, iar la 3-4 postari cam 1 comision de pe fb.

Pe alte nise: retete, sanatate, etc, pagini care chiar daca au mai mai multi fani, nu convertesc.

Probabil as obtine mai multe comisioane, dar modul in care apar postarile pe fb e ciudat, imi vin click-uri pe postari foarte vechi, nici nu mai exista site-urile in 2P.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Am si eu ceva experienta si am cam incercat tot ce se poate cu efort minim, pe pagini generaliste este exact ce zice Serban, vax alibina. Pe nisa e cu titul alta treaba, eu duc in spate un mic magazinel, merge super ok, pagina a crescut destul de rapid desi e o nisa destul de ingusta, astept sa vad cand dau de pragul de sus. Problema cea mai grava nu o vad in cat de mare este reach-ul, o mai scalzi cumva, problema este rata de conversie. Ca sa fiu mai clar, sa zicem ca ai o pagina "mere rosii ieftine de vanzare", teoretic daca lumea incepe sa vina singura inseamna ca cel putin teoretic este interesata de subict, dar 20% ai sa vezi ca vand si eiu de fapt mere, nu neaprat ieftine si nici rosii, da' asta e. Inca 20 % ar vrea sa ia merele, dar ori dureaza prea mult, ori nu are incredere ca-s coapte, etc. Tot asa... ajungi la un 20 sau hai 30% clienti. Pe mine asta m-a invatat experienta de pe FB.

Acum cum poti face bani? Eu de exemplu vand reclame la firme de transport si le postez apoi pagina lor ( a transportatorilor ) pe grupuri de romani pe care le adminstrez. Adica pe scurt, nu poti sa-ti postezi recleme in grupuri, se posteaza doar de catre admini! Varianta 2, tot reclame dar pe poza de pagina, o vad toti cei care viziteaza pagina respectiva. Ar mai fi... dar cand mai am timp! Concluzia mea, poti sa ai o pagina, grup ce-o fi "De toate pentru toti" cu milioane de fani, nu ai nicio garantatie ca vei avea conversii.

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

deci, nu mai intereseaza pe nimeni sa cumpere fani, pagini de fb sau postari, de cele mai multe ori iese mai ieftin cu FB ads, sau cel putin mai precis ca si adresare public.
    Chiar pe nimeni nu cred, am eu 3 clienti, 2 au zis ca-s multumiti, dar evident ca nu cred ca au avut un mare profit fata de cei cativa euro investiti. Chiar ei ar putea sa spuna care e diff dintre FB ADS si cateva postari pe o pagina ( sau mai multe ).
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tag in pagina Facebook - HELP!
    De tori7 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th December 2014, 20:16
  2. Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.
    De Winfast în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2014, 01:59
  3. Vand Pagina De Facebook 34.800 Like
    De Roland în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th August 2013, 12:08
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th March 2013, 13:55
  5. Valorificare Trafic Web
    De extremezone în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8