Salut,
Cum imi recomandati sa valorific traficul unui asemenea site ? ... Pe luna are 10000 - 15000 de unici, in crestere.
Nu ma intereseaza sa obtin EU un profit, dar macar sa se intretina singur siteul, respectiv 11$ pe luna.
Multumesc![]()
Salut,
Cum imi recomandati sa valorific traficul unui asemenea site ? ... Pe luna are 10000 - 15000 de unici, in crestere.
Nu ma intereseaza sa obtin EU un profit, dar macar sa se intretina singur siteul, respectiv 11$ pe luna.
Multumesc![]()
Adsense si reclama platita (linkuri, bannere) pt companii/siteuri din domeniu.
Ma asteptam ca primul raspuns sa fie adsense. Am aplicat de cel putin 15 orei la ei. Mereu ma refuza si nu inteleg DE CE. Am citit termenii si conditiile, le respect si tot primesc nu-ul.
Afiliere prin 2parale, sunt 5 campanii in categoria Home Deco care s-ar potrivi cat de cat cu specificul site-ului.
2parale iese din calcul. Siteul este in engleza, functioneaza la nivel international.
Am uitat sa dau toate informatiile necesare, sunt negru de suparare pe cei de la Google.
incearca retele cpm , CPM Fun :: Entertainment CPM Network
Afiliere prin Amazon sau Commission Junction?
Daca vrei, da-mi te rog PM cu domeniul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)