Am si eu ceva experienta si am cam incercat tot ce se poate cu efort minim, pe pagini generaliste este exact ce zice Serban, vax alibina. Pe nisa e cu titul alta treaba, eu duc in spate un mic magazinel, merge super ok, pagina a crescut destul de rapid desi e o nisa destul de ingusta, astept sa vad cand dau de pragul de sus. Problema cea mai grava nu o vad in cat de mare este reach-ul, o mai scalzi cumva, problema este rata de conversie. Ca sa fiu mai clar, sa zicem ca ai o pagina "mere rosii ieftine de vanzare", teoretic daca lumea incepe sa vina singura inseamna ca cel putin teoretic este interesata de subict, dar 20% ai sa vezi ca vand si eiu de fapt mere, nu neaprat ieftine si nici rosii, da' asta e. Inca 20 % ar vrea sa ia merele, dar ori dureaza prea mult, ori nu are incredere ca-s coapte, etc. Tot asa... ajungi la un 20 sau hai 30% clienti. Pe mine asta m-a invatat experienta de pe FB.

Acum cum poti face bani? Eu de exemplu vand reclame la firme de transport si le postez apoi pagina lor ( a transportatorilor ) pe grupuri de romani pe care le adminstrez. Adica pe scurt, nu poti sa-ti postezi recleme in grupuri, se posteaza doar de catre admini! Varianta 2, tot reclame dar pe poza de pagina, o vad toti cei care viziteaza pagina respectiva. Ar mai fi... dar cand mai am timp! Concluzia mea, poti sa ai o pagina, grup ce-o fi "De toate pentru toti" cu milioane de fani, nu ai nicio garantatie ca vei avea conversii.

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

deci, nu mai intereseaza pe nimeni sa cumpere fani, pagini de fb sau postari, de cele mai multe ori iese mai ieftin cu FB ads, sau cel putin mai precis ca si adresare public.
Chiar pe nimeni nu cred, am eu 3 clienti, 2 au zis ca-s multumiti, dar evident ca nu cred ca au avut un mare profit fata de cei cativa euro investiti. Chiar ei ar putea sa spuna care e diff dintre FB ADS si cateva postari pe o pagina ( sau mai multe ).