Am si eu ceva experienta si am cam incercat tot ce se poate cu efort minim, pe pagini generaliste este exact ce zice Serban, vax alibina. Pe nisa e cu titul alta treaba, eu duc in spate un mic magazinel, merge super ok, pagina a crescut destul de rapid desi e o nisa destul de ingusta, astept sa vad cand dau de pragul de sus. Problema cea mai grava nu o vad in cat de mare este reach-ul, o mai scalzi cumva, problema este rata de conversie. Ca sa fiu mai clar, sa zicem ca ai o pagina "mere rosii ieftine de vanzare", teoretic daca lumea incepe sa vina singura inseamna ca cel putin teoretic este interesata de subict, dar 20% ai sa vezi ca vand si eiu de fapt mere, nu neaprat ieftine si nici rosii, da' asta e. Inca 20 % ar vrea sa ia merele, dar ori dureaza prea mult, ori nu are incredere ca-s coapte, etc. Tot asa... ajungi la un 20 sau hai 30% clienti. Pe mine asta m-a invatat experienta de pe FB.
Acum cum poti face bani? Eu de exemplu vand reclame la firme de transport si le postez apoi pagina lor ( a transportatorilor ) pe grupuri de romani pe care le adminstrez. Adica pe scurt, nu poti sa-ti postezi recleme in grupuri, se posteaza doar de catre admini! Varianta 2, tot reclame dar pe poza de pagina, o vad toti cei care viziteaza pagina respectiva. Ar mai fi... dar cand mai am timp!Concluzia mea, poti sa ai o pagina, grup ce-o fi "De toate pentru toti" cu milioane de fani, nu ai nicio garantatie ca vei avea conversii.
Chiar pe nimeninu cred, am eu 3 clienti, 2 au zis ca-s multumiti, dar evident ca nu cred ca au avut un mare profit fata de cei cativa euro investiti. Chiar ei ar putea sa spuna care e diff dintre FB ADS si cateva postari pe o pagina ( sau mai multe ).

Concluzia mea, poti sa ai o pagina, grup ce-o fi "De toate pentru toti" cu milioane de fani, nu ai nicio garantatie ca vei avea conversii. 
Răspunde cu citat