Am o intrebare: care ar putea fi efectul SEO la postarea unui banner pe toate sit-urile dintr-un PNB 5 IP-uri diferite ( 50 -100 ). Cu link nofolloow si doar cate unul dofollow pe 1 IP?
Am o intrebare: care ar putea fi efectul SEO la postarea unui banner pe toate sit-urile dintr-un PNB 5 IP-uri diferite ( 50 -100 ). Cu link nofolloow si doar cate unul dofollow pe 1 IP?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
50-100 ala ce inseamna? Siteuri?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
In primul rand ar trebui sa mai cumperi cateva pachete de hosting ca sa spargi reteaua in mai multe locatii.
Legat de intrebare, chiar daca efectele (nofollow) ar trebui sa nu aiba efecte majore, aparitia aceluiasi banner pe 100 de siteuri poate ridica semne de intrebare legate de ownerul acestora si identificarea lor ca retea, in cazul in care le-ai folosit pt diverse scheme de linkuri pt. alte siteuri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu ai de ce sa risti plasarea banner-ului pe toate site-urile, mai ales ca pe 95 o sa il pui nofollow datorita ip-urilor intr-un numar scazut.
Alege cele mai importante 5 site-uri de pe cele 5 ip-uri si e suficient.
PS: Iar daca tot vrei sa folosesti reteaua intr-un mod inteligent, vinde cu cateva link-uri pe o parte din celelalte 95 de site-uri neutilizate pentru acest proiect si cu banii respectivi iti cumperi linistit pe alte site-uri.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Mersi de informatii, banuiam eu ca nu e chiar ok, dar speramMa gandedam ca este ceva similar cu un cod de tracking, nu e bai daca e folosit pe mai multe site-uri, dar e clar acum, decat sa risti aiurea, mai bine sufli in iaurt.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)