600-700 / zi, dar cati din Fb si cati din Adwords?
Nisa?
Eu zic sa pui linkul aici daca vrei sa il faci public, si sa se mute topicul la studiu de caz. Sunt si eu interesat sa iti dau ce sfaturi pot dar macar sa o facem public sa ii ajutam si pe altii cu aceeasi problema. Suces!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
nu as vrea sa pun siteul pe forum , am motivele mele , insa am dat privat tuturor care au vrut sa stie linkul.
Am identificat unele probleme , m-am apucat sa repar din ele , insa tot nimic , inca nici o comanda.
In legatura cu bugetul pe fb si adwords , nu mai stiu ceva gen 600 ron in 2 zile![]()
Depinde si cum promovezi pe adwords. Ai mers pe cuvinte generale, sau pe long tails? Cuvintele pe care promovezi descriu perfect pagina pe care vor ajunge, astfel incat sa gaseasca continutul dorit?
Am promovat cam ce am eu pe site , nisa mea , nu cuvinte chiar generale.
Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.
Long tails, bineinteles. Conversie mai buna, cost mai mic in general.
Salut, da-mi si mie te rog adresa site-ului, mersi.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Discutam pe SEO, discutam pe Facebook Ads, discutam pe Google Adwords, discutam pe campanii mailing-newsletter, discutam pe afiliere, discutam...
Unde e problema?
Eu vad totul simplu: ai Sephora si GeorgelCosmetics, doua magazine fata in fata in cel mai mare mall din Bucuresti.
Te duci pe la GeorgelCosmetics? Te duci, normal!
Aici am raspuns la intrebarea: de ce am vizite.
Cumperi de la GeorgelCosmetics sau de la Sephora?
Pretul la GeorgelCosmetics e mai mic dar aranjarea pe raft, vitrinele, exteriorul nu concureaza nici pe jumatate cu Sephora.
Eu nu cred ca vei cumpara si iata motivele: ai incredere in brand, iti place sa iti pierzi timpul printr-un magazin frumos, iti place sa stii ca ai cumparat de la Sephora si nu de la GeorgelCosmetics.
Asadar: am incecat sa raspund la intrebarea, "de ce am vizite si nu si vanzari?".
Poate exemplul nu e stralucit si nici prea explicit dar eu mereu sunt pe graba.
Primul, da primul lucru cand ai magazin nou, promovezi magazinul si nu produsele. Vanzarea unui produs depinde de ambajaj. Cu cat ambalezi mai frumos, si aici ma refer la cu cat ai un site mai frumos cu atat vei vinde mai mult.
Targetul- inteligenta vizitatorilor. Daca e scazuta folosesti anumite culori si forme.Daca intra persoane cu studii de nivel superior folosesti design minimalist, elegant.
Ele par niste lucruri simple dar adunate pot cauza succesul magazinului tau.
Am facut anul trecut un test cu 4 roll-up-uri la Samsonite din Afi Cotroceni. Am creat un design pe cat de tipator pe atat de office care sa atraga atentia. Am stat o zi in fata magazinului pentru a vedea ce le atrage atentia celor care treceau prin fata lui. Era magazinul plin de oferte-buline pe raft.
Nimic.
Dupa ce am pus roll-up-urile numarul vizitatorilor a crescut. am platit reclama in mall? Nu
Am schimbat, sa zicem, design-ul.
Cred ca mai sunt si acum pe langa magazine, un pic modificate ce-i drept.
Ce nu au inceput magazinele sa foloseasca la maxim?
YouTube.
Cei care au inceput nu au acordat destule importanta si sunt doar un spam video. La modul ca, nu facem un slide sau dam la unul care se mai pricepe in After Effects sa faca niste texte si animatii. Un video lunar dar bine facut eu cred ca ridica mult brand-ul indiferent de produsele ce le comercializeaza.
O alta poveste: interactiunea pozitiva in mod public a clientilor cu site-ul ofera incredere potentialilor clienti.
Ultima modificare făcută de AlexMar; 17th December 2015 la 12:00.
@AlexMar, desi imaginea magazinului conteaza enorm, si e bine ca brandul sa fie deja cunoscut pe piata, asta nu inseamna chiar tot atunci cand faci PPC. Tu gandesti din perspectiva unui webmaster, a unui om cu ceva cunostinte despre promovare si imagine in mediul online, dar nu toata lumea se uita dupa brand. Sunt zeci de cazuri de magazine care convertesc din prima zi, problema trebuie sa fie la Ads-urile pe care le-a creat, pe targetare, sau cum ziceau si altii mai uss, la procesul de checkout.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)