Eu am reusit sa ma conectez la un cont vechi de yahoo desi fusese sters de aproape 2 ani de zile, nu mai stiam parola, nici intrebarea de securitate, si nici nu mai aveam acelasi nr de telefon.
Desi fusese sters contul, cumva el a reaparut (probabil o restabilire la baza de date) si culmea, si cu emailurile pe el.
In perioada in care a fost sters, am incercat sa creeze o adresa noua fix ca cea anterioara. Initial mi-a zis ca este libera, insa dupa ce am completat tot ce era nevoie nu a mers sa ma loghez. M-am dat batut. Cand am testat peste cateva luni de zile am vazut ca aparea ca inregistrata si am luat in ordine toate parolele posibile pe care le stiam.
Am reusit sa ma loghez, apareau toate emailurile pe care le stersesem inainte de stergerea efectiva a contului de email.
Deci, la yahoo nu ma mai mira nimic. De atunci nu le mai folosesc serviciile. Ma asteptam sa aiba o baza de date cu emailurile, dar sa sters contul si sa il poata inregistra altcineva apoi sa ii apara toate conversatiile mele, e prea de tot.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.