Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Articol cu poza in google, imediat dupa ce a fost publicat

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Si de unde ai dedus tu ca nu are ? Am citit bine ce ai scris, dar compari vreun site de 0 cu Realitatea, RTV sau altele care e listat in Google NEWS (adica apare in stiri) ca sa ajungi acolo iti trebuie multa mancare de peste. SI pe urma dai rating ca nu ai primit ce trebuie. Te-am intrebat daca aia zici, ca explicatia ta de ... cum a spus si edy nu a mers :-j. El se crede Realitatea. asta e adevaru
    Scrie si tu romaneste. Din ce observ esti pe langa acest subiect.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa finalizam odata discutia ca vad ca imi votezi reputatia aia degeaba si eu te-am intrebat doar daca despre afisarea aia este vorba. Cand faceam eu Rich Snippets poate tu nici nu stiai, in fine asta nu conteaza. http://forum.seopedia.ro/google/3011...-snippets.html

Aici am intrebat in data x care ar fi classul pentru alta categorie. Cum ti-a spus un moderator mai sus, google nu are aceste functii decat pentru retete (hrepice) parca era chestia, pui un plugin de vot sau ti-l faci singur, si dupa ce voteaza apare poza despre care vorbesti tu. Mai merge pe site de muzica sa-ti apara titlurile unele sub altele. Pentru ce ai cerut tu, deja ti s-a raspuns. Realitatea e listat in Google News. Poate acum ai inteles si nu mai dai bad de pomana. Nu ca ar conta, dar odata ce te intreb frumos daca de chestia aia e vorba te ei si faci ce faci. Nu-ti mai compara niciodata site-ul sau blogul cu un site de stiri imens din romania care are autoritate. Nu are nici o relevanta. Scriu repede daca mai gresesc, am si altele de facut (legat de romana). Am crezut ca te ajut pentru ca atunci cand am facut chestia aia nu prin plugin wordpress, prin cod manual, am cautat tot felul de coduri si nimeni nu prea stia. Bafta

Si o alta chestie, nu te ajuta cu nimic. Cautarile noastre in google oricum sunt printre ultimele asa ca tot pe cei mari ii avantajeaza.

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Ca sa finalizam odata discutia ca vad ca imi votezi reputatia aia degeaba si eu te-am intrebat doar daca despre afisarea aia este vorba. Cand faceam eu Rich Snippets poate tu nici nu stiai, in fine asta nu conteaza. http://forum.seopedia.ro/google/3011...-snippets.html

Aici am intrebat in data x care ar fi classul pentru alta categorie. Cum ti-a spus un moderator mai sus, google nu are aceste functii decat pentru retete (hrepice) parca era chestia, pui un plugin de vot sau ti-l faci singur, si dupa ce voteaza apare poza despre care vorbesti tu. Mai merge pe site de muzica sa-ti apara titlurile unele sub altele. Pentru ce ai cerut tu, deja ti s-a raspuns. Realitatea e listat in Google News. Poate acum ai inteles si nu mai dai bad de pomana. Nu ca ar conta, dar odata ce te intreb frumos daca de chestia aia e vorba te ei si faci ce faci. Nu-ti mai compara niciodata site-ul sau blogul cu un site de stiri imens din romania care are autoritate. Nu are nici o relevanta. Scriu repede daca mai gresesc, am si altele de facut (legat de romana). Am crezut ca te ajut pentru ca atunci cand am facut chestia aia nu prin plugin wordpress, prin cod manual, am cautat tot felul de coduri si nimeni nu prea stia. Bafta

Si o alta chestie, nu te ajuta cu nimic. Cautarile noastre in google oricum sunt printre ultimele asa ca tot pe cei mari ii avantajeaza.
    In primul post al meu ti-am explicat ca nu este vorba de metadate, iar tu imi explici mie cum se fac. Mai citeste prmul meu post. Te bagi in seama aiurea dar se pare ca nu sti nimic. Lasa pe cei ce stiu sa raspunda.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google a publicat un formular prin care europenii pot cere indepartarea continutului
    De Olivian Breda în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 20th July 2015, 00:27
  2. Mutare site pe subdomeniu, imediat dupa indexare
    De Vinturis Gheorghe în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th September 2013, 23:52
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  4. Cont adsense baneaza domeniu dupa ce a fost vandut
    De Guess Who în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 29th April 2011, 23:24