Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Minusuri si plusuri pentru site-ul meu

Violeta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2015
    Vârstă
    42
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Minusuri si plusuri pentru site-ul meu

Buna seara!
    Am nevoie de cateva pareri sincere din partea voastra despre site-ul meu (jeteu;ro).
    Este un site cu tutoriale video si descrieri pas cu pas despre crosetat. Nu vreau sa-l optimizez cine stie ce, sper ca va urca singurel pe masura ce postez cat mai mult.
    Dar as vrea sa stiu daca este construit corect si ce ar trebui sa schimb - ca si dimensiune, tema, etc.
    Pe viitor as vrea sa-i adaug si un forum.
    Dupa parerea voastra, ar trebui sa apelez la cineva care se pricepe cu adevarat sau il pot lasa asa?

Multumesc!

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    27

Implicit

Buna,
    Incearca sa vezi si de pe mobil, caci e rau de tot. Si din ce in ce mai mult trafic vine de pe mobil...

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Depinde ce vrei sa faci cu site-ul. Daca vrei sa il pastrezi ca hobby, nu cred ca te-ar interesa prea mult partea de promovare.

Dar cum ai ajuns pe forum si ai cerut pareri, ma gandesc la faptul ca ai vrea sa il promovezi si sa-i cresti potentialul.
    Daca vrei SEO, un audit te-ar ajuta cel mai mult - urmat si de implementarea datelor din el, evident. Ulterior partea de offpage, doar ca pana acolo ar mai fi de lucru.

Eu as face magazin pentru a comercializa ceea ce realizez sau macar un market - spatiu in care cei care lucreaza sa isi poata vinde produsele urmand ca tu sa ii comisionezi cumva pentru expunerea oferita.

Succes!
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

0 out of 7 members found this post helpful.

Implicit

Bună,

După părerea mea site-ul arata urât, nu foarte, dar totuşi nu este prea bine structurat. Trecând peste asta că poate nu ştiţi să îl optimizaţi pe partea de design, se pare că nu ştiţi să îl optimizaţi SEO şi faceţi SPAM, şi încercaţi să fentaţi regulamentul acestui forum, punând link cu ;, măcar de stăteaţi 30 de zile fără să puneţi nici un link şi să aveţi o activitate minimă, atunci poate va şi ajutăm cu câteva sugestii mult mai constructive de cât acest răspuns. Îmi pare rău pentru modul în care aţi ales să vă puneţi site-ul la review.

O seară bună.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2015
    Vârstă
    42
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri si imi pare rau, dar chiar nu am vrut sa fac spam.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Violeta, nu e cazul sa-ti faci griji despre spam, este parerea lui Marian, nu a tuturor.
    Avand in vedere ca publicul tau nu este pe acest forum, l-ai promova degeaba aici.

revenind la subiect, cred ca ar trebui sa te gandesti in primul rand la utilizator. In sensul ca n-ar trebui sa faci site doar ca sa fie, ci sa acoperi o nevoie a unui vizitator - ca sa fie un site de succes. Si daca site-ul indeplineste conditia asta, poti merge mai departe pe aceeasi linie. Intra omul pe site, ii place ce vede? Intra pe index sau pe o pagina oarecare de obicei?

Da, sunt mai multe intrebari decat raspunsuri, dar poate te ajuta daca raspunzi la ele.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Chir daca esti pe o nisa fara concurenta, parca ar fi bine sa acorzi ceva atentie si optimizarii SEO. Tema asta nu e facuta pentru SEO (chiar m-am intrebat daca WP nu cumva face temele cu scop didactic).

-Ai 21 de tag-uri H1 pe prima pagina. Nu prea e recomandat.
    -Nu ai meta descriere, iar nu prea e bine. Adica nu ai deloc modul SEO.
    -Unele articole sunt cam lungi in pagina, faci foarte mult scroll pentru a vedea toata informatia. In conditiile in care multe articole au aceeasi structuta (video, rand 1, rand 2, rand 3, etc) poate s-ar fi pretat scrierea paginata a continutului.
    -Plugin-urile sunt cam multe dar vad ca se misca bine, deci nu-i musai o problema. Mai trebuie instalat si configurat un plugin SEO.

Pe partea de aspect, gandeste-te la intrebarile lui Dan. Pune-te in locul vizitatorului. Intri pe site si chiar gasesti informatia pe care o cauti. Dar iti place ce vezi? Iti place cum e structuirata? Te imbie sa mai vezi inca o pagina?

Si ideea lui Laurentiu mi se pare excelenta!

Adaugat mai tarziu:
    Si ca sa impaci pe toata lumea, daca ai de gand sa ramai printre noi, poate treci pe la prezentare forumisti sa ne spui mai multe despre tine. E locul unde se prezinta toti membrii noi si ne ajuta sa ne cunoastem mai bine.
    Ultima modificare făcută de Mishu; 25th October 2015 la 02:15.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2015
    Vârstă
    42
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Din pacate sunt zero la aceste capitole si tocmai de aceea m-am inscris pe acest forum, sa invat sa-mi structurez site-ul asa cum trebuie sa fie ok din toate punctele de vedere.

Am instalat un plugin pentru optimizarea site-ului pe mobil si pare ok acum.

Privind structura, nu am mers pe o tema fixa , ca nu am gasit ce-am vrut. Este o tema modificata sa pot pune acest meniu (care ajuta cititoarele sa gaseasca mai usor ce-ar cauta). Deci meniul din punctul meu de vedere pare ok. Voi mai lucra la partea de aspect al postarilor pe prima pagina.

Privind SEO, pana acum nici n-am stiut de el, dar mai studiez, voi incerca un plugin.

Multumesc pentru sfaturi!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca nu te pricepi la chestiile tehnice, orienteaza pe chestiile estetice. Nu ai o nisa cu concurenta si poate ca e suficient sa te orientezi mai multe spre cititori.

Iti spun ce minusuri cred ca ai tu.
    - fotografiile nu au aceleasi dimensiuni si par inestetic asezate in pagina, uneori
    - nici videoclipurile nu au aceeasi dimensiune
    - in unele articole lipseste textul

Mai intru si eu pe site-uri de tutoriale cateodata dar nu am rabdarea sa urmaresc videoclipurile cap-coada. Cele 5 minute le pot rezuma in 30 de secunde daca citesc textul pe verticala si ma opresc stric la ce ma intereseaza. Ca atare, cred ca acolo unde nu ai text poti sa pui exact ce spui in clip.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar imagini pentru header, pentru 3 site-uri
    De Marcous în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2015, 08:52
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th September 2013, 09:00
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th November 2010, 19:34
  4. site mai mult pentru .co.uk decat pentru .ro
    De zaOne în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2006, 08:59
  5. Lista de directoare web romanesti cu plusuri si minusuri
    De florinn în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 11th September 2006, 23:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •