23rd October 2015, 21:56
0 out of 7 members found this post helpful.
Bună,
După părerea mea site-ul arata urât, nu foarte, dar totuşi nu este prea bine structurat. Trecând peste asta că poate nu ştiţi să îl optimizaţi pe partea de design, se pare că nu ştiţi să îl optimizaţi SEO şi faceţi SPAM, şi încercaţi să fentaţi regulamentul acestui forum, punând link cu ;, măcar de stăteaţi 30 de zile fără să puneţi nici un link şi să aveţi o activitate minimă, atunci poate va şi ajutăm cu câteva sugestii mult mai constructive de cât acest răspuns. Îmi pare rău pentru modul în care aţi ales să vă puneţi site-ul la review.
O seară bună.
23rd October 2015, 23:16
3 out of 4 members found this post helpful.
Multumesc pentru raspunsuri si imi pare rau, dar chiar nu am vrut sa fac spam.
24th October 2015, 11:09
3 out of 3 members found this post helpful.
Violeta, nu e cazul sa-ti faci griji despre spam, este parerea lui Marian, nu a tuturor.
Avand in vedere ca publicul tau nu este pe acest forum, l-ai promova degeaba aici.
revenind la subiect, cred ca ar trebui sa te gandesti in primul rand la utilizator. In sensul ca n-ar trebui sa faci site doar ca sa fie, ci sa acoperi o nevoie a unui vizitator - ca sa fie un site de succes. Si daca site-ul indeplineste conditia asta, poti merge mai departe pe aceeasi linie. Intra omul pe site, ii place ce vede? Intra pe index sau pe o pagina oarecare de obicei?
Da, sunt mai multe intrebari decat raspunsuri, dar poate te ajuta daca raspunzi la ele.