Citat Postat în original de razva Vezi Post
Din punctul meu de vedere este relativ simplu: totul tine de interes. Daca pui o postare pe Facebook si ea starneste interesul unui numar mare de persoane, a doua postare va avea fi ceva mai promovata de catre Facebook, deoarece isi doreste sa ofere continut cat de cat relevant. Daca postarea prima data nu are vizualizari, share-uri, like-uri s.a.m.d , urmatoarele vor suferi acelasi lucru.
Incearca sa insisti si sa gasesti subiecte cat mai colorate si mai atractive carora sa le dai share. Banuiesc ca in timp o sa creasca numarul vizualizarilor. Asa ar fi logic, cel putin. Am si eu aplicatia lui Maxz si am tot zis ca o sa o incerc, insa nu m-a prea lasat timpul
Crezi ca exista posibilitatea ca scorul siteului meu sa fie unul foarte scazut, avand in vedere ca am dat vreo 10k share si nu au avut interactiuni decat maxim cateva sute? Si in cazul in care vreau sa reiau totul ar fi mai corect sa fac un site de la zero decat sa incerc sa urc scorul?

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post
Folosesc si eu grupurile si programul colegului nostru. Ce pot sa-ti spun este ca eu am vazut o crestere extraordinara atunci cand am folosit o poza foarte sugestiva. De exemplu, cand am folosit poza de mai jos pentru prima data in postarea pe grupuri (a fost postata in aprox 170 de grupuri o data), am obtinut 500-600 vizitatori numai din aceasta postare. Ulterior, cand am folosit acelasi articol + aceeasi poza, am obtinut 200-300 vizitatori pe postare.

Poza este cea de mai jos (articolul este despre cum sa te lasi de fumat):
10-recomandari-ca-sa-te-lasi-de-fumat.jpg
Am testat multe poze, multe articole, chiar si exact ce a distribuit el, dar pe alte grupuri.