Salut !
Sunt incepator in ale siteurilor,asa ca va rog sa ma scuzati daca pun o intrebare idioata.
Recent mi-am cumparat un domeniu de la godaddy pe o nisa de gaming,site pe care vroiam sa il monetizez cu o retea de PayPerInstall.Nu aveam nevoie ca acel site sa fie rankat in google pentru ca il foloseam mai mult ca un landig page pentru traficul venit din alta parte,sa creasca increderea vizitatorilor si sa instaleze aplicatia respectiva,astfel ca am clonat un site cu ajutorul unui programel.
Pana aici toate bune si frumoase,insa a venit vremea sa am nevoie si de un site rankat in google,astfel am facut o prostie:Mi-am facut un site cu ajutorul wordpress la care am muncit la articole,am folosit cateva pluginuri pt seo,insa l-am urcat pe acelasi host,cu aceleasi nameservere . Inevitabilul s-a produs si amandoua sunt blacklisted.Am verificat ip-urile si imi apar detectate ca spam de cateva servicii de profil.
Intrebarea mea : Daca imi cumpar alt host,si urc din nou site-ul in alta parte,cu acelasi domeniu,se mai poate salva ? Mai poate fi din nou " a trusted site " ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si inca o data imi cer scuze daca am pus o intrebare proasta![]()