Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Indrumare

gabau86 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Normal, linkuirea interna ajuta, dar sa o faci cu cap, altfel poate fi chiar daunatoare. Adu si tu niste backlinks puternice, din siteuri relevante, in continut (advertoriale).

Referitor la adaugat/scos semnaturi pe forumuri, nu te mai juca cu asa ceva. E ca si cu linkurile sitewide, azi ai cateva mii de ibls in plus (toate pe o anchora) si maine dispar. Trage si tu concluzia, e bine?
    Si daca tot timpul link-ul care home page este pus pe acelasi cuvant cheie ? Aveam doar o singura semnatura, doar pe acest forum. Ma gandesc ca la ce treafic mic am, Google nu cred ca ma baga asa tare in seama. Gresesc ?

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu e bine sa fie pus pe acelasi cuvant cheie. Trebuie sa diversifici.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

KW are o concurenta vasta si puternica. Gandeste-te ca te lupti cu magazine online care au bugete mari si vor sa vanda. Dupa care intervin afiliati puternici care investesc masiv. Numai aceste doua aspecte ar trebui sa iti dea de gandit, fara sa mai mentionez si altele.

Achizitioneaza pachete de advertoriale (KW diversificate). Poate ca unul pe luna (vreo 10-15 advertoriale) ar fi ok. Vreau sa zic prin asta atentie la link velocity.
    Promovarea trebuie sa fie pe termen lung vazuta. Intrucat e o nisa cu concurenta mare si puternica, e posibil ca rezultatele multumitoare sa apara peste cateva luni.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

gabau86 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

Am vazut ca este o concurenta mare, insa eu vreau doar sa mai urc cateva pozitii. Oricare din pozitiile 8-10 ar fi de ajuns.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th December 2013, 19:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •