Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Merita investit intr-un astfel de site?

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit Merita investit intr-un astfel de site?

Lucrez de ceva timp la un site care are traficul asa cum se poate vedea in poza. Merita oare investit in el, sau ar trebui sa renunt la nisa. Intreb pentru ca se poate vedea ca are deja pe prima pagina cateva pozitii, insa daca e real ce da WMT, nu sunt convins ca se mai poate urca cu mai mult de 20%, insa cu ceva efort, inclusiv financiar. Primele rezultate au aparut in 01.03.2014 – 31.03.2014, in total a adus venituri de 100 de euro.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai daca deja produce venituri, atunci, de principiu, merita investit in el pentru ca sa-ti produca venituri mai mari. Tu esti cel mai in masura sa-ti dai seama daca nisa nu este o micronisa unde nu mai poti creste, sau daca are potential. Nu cred ca poate nimeni sa-ti spuna ce sa faci, doar pe baza unui tabel din webmaster tools. In final este o decizie de marketing, in care alti factori sunt mai importanti.

Era bine daca specificai pe ce perioada ne arati tu acest tabel. Daca clicurile alea sunt pe zi, este una, sau daca sunt pe o luna, atunci este alta poveste. Tabelul este ordonat dupa expuneri, acum tu trebuie sa zici daca cuvintele cheie care au cele mai multe expuneri sunt importante pentru tine si pentru nisa, sau sunt long tail sau keyword-uri de mana a doua pentru nisa ta. Din cate stiu eu despre WMT, cu care nu prea am mai lucrat in ultima vreme, este ca pozitia medie, nu prea se reflecta si in practica.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Din cate stiu eu despre WMT, cu care nu prea am mai lucrat in ultima vreme, este ca pozitia medie, nu prea se reflecta si in practica.
    Datele sunt pe ultimile 30 de zile. Ideea era ca din ce spun ei nu prea vad ce mai pot creste, in cel mai fericit caz pot sa dublez traficul daca mai urc cateva pozitii, insa asta nu inseamna ca se va dubla si venitul, chiar si asa 200 de euro pe an nu mi se pare o suma pentru care sa investesti. Pana acum a mers pe links naturale, nu am cheltuit. Ma interesa daca alti colegi au experienta si pot veni cu un sfat din propria experienta.

Tabelul este ordonat dupa expuneri, acum tu trebuie sa zici daca cuvintele cheie care au cele mai multe expuneri sunt importante pentru tine si pentru nisa, sau sunt long tail sau keyword-uri de mana a doua pentru nisa ta.
    Sunt in cea mai mare parte kwd-uri si am mai intrebat pe forum daca stie cineva cum se mai pot diversifica kwd-urile in afara de ce ai tu in cap si ce mai are concurenta.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Ar trebui sa stii ca asta va fi maximul, undeva la 1000 de vizite pe luna, avand in vedere ca ai in jur de 1000 de cautari pe luna pt primele 2 fraze cautate. Nu prea este profitabil daca este o nisa in care obtii venituri din reclame, insa e altceva daca obtii profit din vanzari de produse sau servicii.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu se merita sa investesti in continuare in acest site, ar trebui sa iei banii castigati si sa treci la nivelul urmator, sa intri pe o nisa unde sa poti creste si sa ai o varietate mai mare de cuvinte cheie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am 1000 de euro de investit intr-un site. Ce anume sa fac?
    De ovidiu_negoescu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th January 2014, 14:50
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th October 2012, 23:37
  3. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  4. Ai apelat la servicii PPC (pay per click), daca da, cati bani ai investit?
    De hutzu în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th December 2010, 12:01
  5. Aveti incredere sa folositi astfel de site-uri ?
    De Cika-Bum în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th December 2010, 18:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •