Salutare,
Am din nou o nelamurire.
Cand scriu site:site-ul meu imi apare descrierea si titlul cum trebuie, dar daca scriu fara "site:" imi apar niste texte de pe site... Care sa fie problema? Nu s-a indexat inca in google ?
Multumesc
Salutare,
Am din nou o nelamurire.
Cand scriu site:site-ul meu imi apare descrierea si titlul cum trebuie, dar daca scriu fara "site:" imi apar niste texte de pe site... Care sa fie problema? Nu s-a indexat inca in google ?
Multumesc
Cu scuzele de rigoare, nu stiu cum nu am vazut topicul acesta, dar cred ca iti vor fi raspunsurile de folos si acum, daca nu tie cel putin altora.
Eu ti-as recomanda sa nu iei brut textul recomandat de colegul edy, el ti-a indicat felul in care trebuie sa arate, adica nu keyword stuffing.
O sugestie pentru descriere:"Pe site.tld poti viziona cele mai noi episoade ale serialelor tale preferate, dar si cele mai in voga filme aparute doar la cinema." Din punctul meu de vedere asta este cel mai important, cel mai nou episod subtitrat complet sa il ai online pentru cat mai multe seriale, la fel cu filmele, sa fii printre primii care le adauga dupa ce apar pe torrents.
Pentru index sau pentru pagini interioare?
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)