edy12006-cel care imi produce jocurile mi-a spus ca le pot pune la el pe site-uri pentru inceput si apoi sa caut eu alti parteneri,sfatul lui fiind sa contactez fiecare site in parte.Nu e neaparat sa investesti 3.000 intr-un joc,nu la inceput,poti gasi la preturi gen 200 euro,ce-i drept bunicele.La preturi ce depasesc 3.000 deja intram pe teritoriul Android/Ios.Pai la ora actuala doar cele pentru fetite mai misca intr-o oarecare masura si aici ma refer la un site bazat doar pe jocuri pentru fete.
Adsense stiu ca e destul de complicat,varianta viabila ramane Gtburst +alte firme care ofera publicitate exclusiv pentru piata de jocuri.Felix mi-a oferit ceva detalii,stiu ca este in domeniu.Multa bafta in proiectele pe care le ai in desfasurare!
CDK-nu stiu de unde iti vin tie ideile astea,daca eu mi-as da cu parerea la adresa ta cum ar fi?Tu ai realizat vreodata ceva notabil cel putin in online?Sau faci parte din categoria oamenilor care isi dau cu parerea doar sa se afle in treaba cand la tv este vreo reclama mai lunga?
In acest an nu am stat zi de zi sa ma documentez despre piata de jocuri,am si alte activitati,decat a sta pe forum si a ataca cu jigniri alti useri.Am si alte lucruri de care ma ocup in realitate,deci acest site nu este prima prioritate iar motivul principal pentru care m-a interesat aceasta nisa a fost faptul ca se castiga/se castigau bani frumosi mai rapid decat pe alte nise.Ti-as da conversatii de la 5 oameni cu firme de IT si ai sa vezi de ce am intarziat atat site-ul.Marea majoritate mi-au spus ca ei si-au vazut de treaba,se ocupa de acele site-uri ocazional si s-au mutat pe mobile,altii ca piata este in plina ascensiune si se castiga foarte bine.
De unde stii tu ca eu nu am habar de ce cauta oamenii?Daca tot esti curios site-ul se va baza pe jocuri pentru fete 100%(dressup,restaurant etc)
Pentru SEO am gasit pe cineva sa se ocupe,promovarea va consta in pagina de facebook+articole platite pe diferite site-uri/blog-uri in domeniu,campanii de publicitate,cumparand reclama.
Nu cred ca esti tu in masura sa fi ala rautacios.Iar ca sa pricepi si tu,piata scade de la o zi la alta,am vorbit cu cineva care a fost in top in nisa asta si mi-a spus clar si concis "Piata este fara viitor,flash-ul scade vertiginos iar afacerea a intrat in declin rapid,daca vrei sa faci ceva fa doar pentru mobil"
Cu toate astea altii spun ca nu e asa si inca se fac bani,asta fiind si motivul pentru care nu am facut site-ul,pareri impartite.
Pasii aia logici nu mi i-a oferit nimeni pe tava,a trebuit sa intreb mai multe persoane,fiecare cu varianta lui.
Daca esti fan impatimit al jignirilor pastreaza-le pentru tine,stii ca este o vorba "Inainte de a arata pe cineva cu degetul asigura-te ca ai mainele curate"(Bob Marley)![]()

Răspunde cu citat