Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Promovare blog cu articole pe long-tails

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Promovare blog cu articole pe long-tails

Sa zicem ca avem un blog generalist pe care vrem sa testam diverse nise. Alegem cuvintele long tails care ne intereseaza, scriem titluri bune si articole in jurul lor.

Cum ati alege sa optimizati si sa promovati un astfel de blog astfel incat articolele sa rankeze cat mai bine ai ce structura ati alege pentru organizarea siteului?
    Mentionez ca indexul nu ma intereseaza sa rankeze pe vreun cuvant cheie ci paginile interne.

Multumesc!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

"titluri bune" Google nu stie termenul asta.
    Fiind blog, mai greut: linkuri din directoare articole, directoare web, cumparare linkuri.
    Eventual daca esti un SC, comunicate de presa, directoare firme.
    Nu neglija home: cautarile dupa brand conteaza mult.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    "titluri bune" Google nu stie termenul asta.
    Fiind blog, mai greut: linkuri din directoare articole, directoare web, cumparare linkuri.
    Eventual daca esti un SC, comunicate de presa, directoare firme.
    Nu neglija home: cautarile dupa brand conteaza mult.
    1. Nu stiu de ce eram tentat sa cred ca un titlu bun este "Cele mai noi rochii pentru majorate" ci nu "Rochii pentru majorate". Stiu ca este recomandat ca titlul sa fie cat mai scurt dar sa nu contina numai keywordul. Posibil sa gresesc, rog explicatii.

2. De ce spui ca este mai greu de promovat blogul? Din cauza structurii sau pentru ca vreau ceva generalist si rankul paginilor interne nu are mare putere pentru a influenta indexul?

3. Chiar vorbisem cu cineva pentru comunicate dar nu stiu la ce te referi, se vand numai la sc? Nu ar fi o problema.

4. Sa zicem ca am brandul "abracadabra", domeniul abracadabra.ro si scriu articole de test din 100 de domenii diferite. De ce m-ar interesa ca indexul sa rankeze pe vreun keyword? Eu testele vreau sa le fac folosind cate un articol pentru fiecare keyword pe care doresc sa il testez.

Multumesc frumos!

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    26

Implicit

Am dezvoltat un proiect de genul si am renuntat in urma cu vreo 2 ani (nu pentru ca nu ar fi mers). Daca nu te intereseaza ca indexul sa rankeze, tot ce trebuie sa faci este ca articolele sa fie DE CALITATE si DESTULE si seo cat mai curat. Repet, spun asta dupa ce a trebuit sa renunt la un proiect bun tocmai pentru ca nu am respectat cele enuntate.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu stiu de ce eram tentat sa cred ca un titlu bun este "Cele mai noi rochii pentru majorate" ci nu "Rochii pentru majorate". Stiu ca este recomandat ca titlul sa fie cat mai scurt dar sa nu contina numai keywordul. Posibil sa gresesc, rog explicatii.
    Sunt ok ambele, de preferat a doua versiune. Acum aud minunea cu "fara cuvant cheie" - pe forum sigur nu scrie asta. Existenta cuvant cheie in url sigur ajuta. La plezneala am cautat "recunostinta" - vezi si tu un top 10: cam toate au cuvantul in url.

2. De ce spui ca este mai greu de promovat blogul? Din cauza structurii sau pentru ca vreau ceva generalist si rankul paginilor interne nu are mare putere pentru a influenta indexul?
    Nu ai de unde sa-ti tragi linkuri la fel de usor ca un magazin, un site de prezentare. Va cam trebui sa cotizezi la un moment dat.

3. Chiar vorbisem cu cineva pentru comunicate dar nu stiu la ce te referi, se vand numai la sc? Nu ar fi o problema.
    Nu "se vand": unele portaluri gen comunicate de presa cer date fiscale firma.

4. Sa zicem ca am brandul "abracadabra", domeniul abracadabra.ro si scriu articole de test din 100 de domenii diferite. De ce m-ar interesa ca indexul sa rankeze pe vreun keyword? Eu testele vreau sa le fac folosind cate un articol pentru fiecare keyword pe care doresc sa il testez.
    Pe tine nu, pe google da. Fix la ultimul pinguin google mi-a ridicat un site picat de aproape un anpe expresiile principale targetate. Singura explicatie: cautari mari pe brand, inclusiv altii faceau reclama adwords pe brandul lor.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Mersi, Sorin insa atentie: la punctul 1 nu am zis ca nu trebuie sa contina titlul keyword, ci sa nu contina numai keywordul, adica sa mai contina si altceva pe langa.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

Implicit

Articolele interne rankeaza in functie de autoritatea blogului (root) care le transfera ceva si lor, si linkurile directe spre acele articole din alte site-uri. Mai poti ajuta articolele sa rankeze si prin linkuri interne (link dintr-un articol catre celelalt). Daca nu vrei sa investesti in linkuri externe separate pentru fiecare articol, lucreaza la intarirea root-ului si la o structura de linkuri interne cat mai buna.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Alex M Vezi Post
    Articolele interne rankeaza in functie de autoritatea blogului (root) care le transfera ceva si lor, si linkurile directe spre acele articole din alte site-uri. Mai poti ajuta articolele sa rankeze si prin linkuri interne (link dintr-un articol catre celelalt). Daca nu vrei sa investesti in linkuri externe separate pentru fiecare articol, lucreaza la intarirea root-ului si la o structura de linkuri interne cat mai buna.
    Articolele vor fi legate prin linkuri intre ele, acolo unde se poate. Cum recomandati sa folosesc anchorele aici?

V-as mai ruga sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:

1. Cat la suta din linkurile spre o pagina trebuie sa fie cu anchor (cuvant sau expresia ce contine cuvantul)? Eu stiu ca 10% ar fi ok
    2. Cat la suta pe brand si alte anchore gen: click aici, acesta, etc?

3. In cazul in care aduc linkuri mai mult catre index asa cum ziceai tu, ca sa transfere autoritatea catre articole pentru a nu fi nevoit sa il promovez pe fiecare in parte, ce anchore sa aduc spre index?

Ar fi corect sa aduc spre index linkuri pe anchore generale si catre fiecare articol doar 1-2 linkuri pe keywordul dorit?

Multumesc!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th March 2014, 21:59
  2. Promovare blog-uri
    De cosmincol în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd January 2013, 17:34
  3. Vand link, articole bannere blog de turism + blog generalist
    De aliceee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd November 2012, 15:19
  4. idei seo pt promovare blog culinar
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th October 2011, 19:27
  5. Promovare blog românesc
    De vladimir în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th November 2010, 09:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •