Salut,
Este adevarat ca, Google trimite doar un singur link care site-ul meu indiferent de cate comentarii las pe respectivul site ?
Salut,
Este adevarat ca, Google trimite doar un singur link care site-ul meu indiferent de cate comentarii las pe respectivul site ?
Nu sunt sigur daca am inteles intrebarea ta foarte bine dar... daca lasi 10 comentarii la 10 postari diferite, eu zic ca primesti cel putin 10 backlink-uri inapoi, nu unul singur.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Exact la speta asta faceam referire.
Multumesc de ajutor.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca asta e strategia ta de link building (comentariile) o sa plangi dupa inca un domeniu (parca tu esti cel care se interesa cum sa curete un domeniu)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da corect. Eu sunt.
Sa inteleg ca metoda asta nu mai este buna ?
Esti de un an pe forum si pui o asemenea intrebare?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Rugam lasati colegul sa citeascaE ok, sectiune de incepatori. Va astept la vot pana atunci http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-mai-mare.html
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc pentru lamuriri.
Spre rusinea mea,robyroy, nu am stiut acest lucru.
@gabau, no prob. fa-ti timp si rasfoieste topicurile de pe forum. O sa ai ce invata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)