Acum 2 saptamani am vrut sa cumpar un pachet de like-uri de la Thanatos de pe arenaweb mai exact Tufan Alexandru Ionut dupa o discutie in care ne-am inteles pentru un pachet de like-uri am ajuns la momentul plati, desi am vrut sa diminuez plata in mai multe transe dupa fiecare pachet de like-uri tocmai pentru a evita o "teapa" el nu a fost de acord si ca nu lucreaza fara 50% avans... intr-un final am cedat si am fost de acord sa trimit avansul (500 lei) ... Desi era vorba sa inceapa livrarea din aceea zi in care am trimis bani ma tot amanat, ca nu ia mers net-ul, dar pe forum/fb/mess era activ.. dupa ce 5 zile nu mi-a raspuns de loc desi l-am contactat telefonic/sms/mess/pm arena. Ieri dupa ultima conversati mi-a spus pe fata ca mi-a dat "teapa", Citez: ai primit ce-ai platit, nu stiu ce alte pretentii mai ai!
Cateva date despre el pentru a evita "tepe" de la accest tepar infect!
Nume: Tufan Alexandru Ionut
Cont arenaweb: Thanatos
Nr telefon: 0763 293 710
ID messenger: htbrain
Profil faceboook: Alex Tufan
Teapa: 500 lei
Este prima "teapa" luata, dar si primul nefericit pentru care voi face o plangere la politie pentru inselaciune.
Am dovada platii (chitanta de la banca), conversatia + ca nu a livrat niciun fan (nu a prestat serviciul promis in schimbul sumei de bani), deja este ceva penal (cred). Mai exact inselaciune, abuz de incredere, etc...

Răspunde cu citat