Am si eu o nelamurire, cum de un site de genul rochii-ieftine.com rankeaza in google foarte bine, chiar daca are continut slab... aproape deloc? Din cate stiam, site-uri de genul asta sunt penalizate![]()
Am si eu o nelamurire, cum de un site de genul rochii-ieftine.com rankeaza in google foarte bine, chiar daca are continut slab... aproape deloc? Din cate stiam, site-uri de genul asta sunt penalizate![]()
Anchors:
rochii de seara ieftine (56%) rochii ieftine (22%) oferte rochii (11%) rochii (11%) rochii de seara elegante sau de zi (11%)
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Probabil la un urmator update va fi penalizat. Are un profil de linkuri destul de subtire, probabil de aceea a scapat pana acum, dar daca continua la modul acesta cu backlinkurile se va duce in nas.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
E magazin, nu BLOG, are destul continut pentru un magazin.
Trebuie sa intelegeti ca nu toate site-urile sunt "site-uri", ele sunt catalogate si analizate diferit. In cazul de fata este ecommerce, unde contentul nu e asa important. Se mai pune putin content prin footer, dar nu citeste nimeni niciodata, stie si google asta, asa ca nu cauta nimeni content de calitate pe ecommerce. Daca totusi reusesti sa-l adaugi e un +, dar daca nu, nu este un minus.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Si nu se vede diferenta intre ecommerce si un site de afiliere?
Fa o verificare rapida cu backlinkwatch.com si cu majesticseo.com si vei vedea motivele pentru care este destul de sus acum.
Siteul are multe linkuri sitewide pe ancora Rochii ieftine de seara motiv pentru care este posibil sa fie penalizat in curand. In cat timp? Nu stiu, dar in mod sigur nu asa se face o promovare stabila, sunt prea multe riscuri sa faci asa promovarea.
Va multumesc pentru raspunsuri, ma intrebam daca chiar asa multe s-au schimbat intr-o perioada atat de scurta cat am lipsit din online. Deci tot pe content de calitate ma voi baza![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)