Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Site cu multe subdomenii (idee)

Afișare hibrid

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit Site cu multe subdomenii (idee)

Salut,

Ma gandeam la urmatoarea idee: iau un domeniu nou (sa zicem serviciiabcd.ro) unde prezint la modul general serviciile mele. Apoi, fac subdomenii gen mecanica.serviciiabcd.ro, frane.serviciiabcd.ro pina la serviciul514.serviciiabcd.ro, cu alte cuvinte zeci de subdomenii, fiecare fiind un alt site. Care este riscul in astfel de situatii ? Se supara google daca vede atat de multe subdomenii pe acelasi domeniu si in aceiasi nisa ? Va trata fiecare site individual fara sa conteze ca e subdomeniu si-l va indexa in functie de optimizare si cuvinte cheie ? Sunt sanse ca in cazul unei cautari gen "serviciiabcd" sa-mi afiseze domeniul, poate si cateva subdomenii ?

repet, este mai mult o curiozitate..

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Salut,

Ma gandeam la urmatoarea idee: iau un domeniu nou (sa zicem serviciiabcd.ro) unde prezint la modul general serviciile mele. Apoi, fac subdomenii gen mecanica.serviciiabcd.ro, frane.serviciiabcd.ro pina la serviciul514.serviciiabcd.ro, cu alte cuvinte zeci de subdomenii, fiecare fiind un alt site. Care este riscul in astfel de situatii ? Se supara google daca vede atat de multe subdomenii pe acelasi domeniu si in aceiasi nisa ? Va trata fiecare site individual fara sa conteze ca e subdomeniu si-l va indexa in functie de optimizare si cuvinte cheie ? Sunt sanse ca in cazul unei cautari gen "serviciiabcd" sa-mi afiseze domeniul, poate si cateva subdomenii ?

Care este riscul in astfel de situatii ?

Risc de?

Se supara google daca vede atat de multe subdomenii pe acelasi domeniu si in aceiasi nisa ?

Foarte probabil, daca le considera spam.

Va trata fiecare site individual fara sa conteze ca e subdomeniu si-l va indexa in functie de optimizare si cuvinte cheie ?

Da.

Sunt sanse ca in cazul unei cautari gen "serviciiabcd" sa-mi afiseze domeniul, poate si cateva subdomenii ?

Normal. Url-ul tau o sa fie mecanica.serviciiabcd.ro deci contine "servicii abcd", implicit la cautare o sa apara (banuiesc ca abcd este nume de companie si nu "tip de serviciu".)

Daca este tip de serviciu, gen: serviciicurateniemocheta.ro, atunci sunt sanse mici sa apari cu mai multe subdomenii, find si alte site-uri pe nisa.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post

http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/3...r-website.html

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Sunt sanse ca in cazul unei cautari gen "serviciiabcd" sa-mi afiseze domeniul, poate si cateva subdomenii ?
    DA, un exemplu chiar aici.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

merci Tom, ca de obicei foarte obiectiv !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Too late - idee site
    De Rapsodia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 31st August 2013, 02:41
  2. Idee de site
    De midanius în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 20th December 2011, 20:40
  3. site-uri de inscriere subdomenii?
    De Cipiot în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0