salutare , am in portofoliu un domeniu : www. w-w-w .ro , 16 milioane de cautari globale exacte , 90 de mii locale exacte , ce credeti ca s-ar potrivi ? Multumesc
salutare , am in portofoliu un domeniu : www. w-w-w .ro , 16 milioane de cautari globale exacte , 90 de mii locale exacte , ce credeti ca s-ar potrivi ? Multumesc
probabil orice legat de web .
Mi se pare super brandabil.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
BA deloc, nr de cautari, conform toolului adwords este ok.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Atunci mai bine luati p-o-r-n.ro, are 450.000 cautari EXACTE conform aceluiasi google adwords si e LIBER
Si nici nu va chinuiti sa gasiti o idee pentru el.
Caut cu jingle.ro.
Oh, my bad, cred ca am citit printre randuri. Domeniul e w-w-w sau www?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Morariu , l-am achitat aseara , , deci luni daca vei verifica again , o sa vezi ca are stapan , adica JE , multumesc , si astept idee / sfaturi .
sa inteleg ca e w-w-w in acest caz, ii dau dreptate lui puthre. Repet, eu m-am uitat in craci, am crezut ca e vorba despre www. Asta era chiar premium
w-w-w.ro e la fel de useless ca si ma-plimb-cu-bicicleta-lu-mamaia.ro, bani aruncati pe geam. Eu nu l-as folosi la nimic pt ca: nu e brandabil, nu e usor de tinut minte, nu e usor de tastat. Just my 2 cents!
Ok , este de doi lei , am inteles , ok am aruncat bani pe geam , oameni buni , eu am intrebat altceva , nu va suparati pe mine , eu am cerut un sfat o idee , ca pana la urma e luat din banii mei , deci nu afecteaza financiar pe nimeni , nu sunt genul care sa se descurajeze la prima parere negativa , va rog , pe langa pareri negative , daca tot ati intrat pe subiect ...un sfat , un pont . Multumesc tuturor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)