dar nu ti-a spus si expresia?
Poti verifica singur cu aplicatia gratuita free monitor for google: Free website promotion software for SEO, search engine optimization and website ranking Vezi ca iti baneaza temporar ip-ul de pe care faci verificarile atunci cand alegi un top mare (top 200-1000) si multe expresii deodata. De regula il pacalesc efectuand in acelasi timp si verificari manuale.
Daca ai expresia si in meta title si in pagina si nu apare deloc in top 1000, atunci da, e penalizat.
Intreaba totusi firma si pe ce expresii![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ca să te facă probabil să apelezi la serviciile lor...
Interesant de folosit e și Panguin Tool | Technology by Barracuda Digital
Offtopic: Daca tot e sa ne amuzam, intrebare 2: Penalizat de cine?Dupa standardele UE pare ok. Sa fie rusia sau zona asiatica?
Nici cu americanii nu e de glumit: in africa au penalizat cam toti sefii de stat
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Trage o privire in google analytics si vezi daca ti-a scazut drastic traficul. din ce vad in Alexa se pare ca da.
Plus ca vad ca ai linkuri de la o retea de directoare romanesti de 3 litere care au fosrte multe footprints si multe impart acelasi IP.
Se pare ca esti nitel penalizat dar uita-te in analytics si vezi daca ti-a scazut tare traficul si cand.
multumesc frumos.
sincer m-am gandit la asta. Multumesc
Multumesc. Nu mi-a scazut drastic traficul. Urcusuri si coborasuri. Poti sa-mi zici care sunt directoarele in care sunt listat, pentru a solicita delistarea? Multumesc frumos.
Te salut. Am un generator de sitemap, de la xml sitemaps . PS: cum pot sa fac un sitemap pentru toate paginile mele?Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)