15th February 2014, 13:55
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut,
Nu ai nevoie doar de un microfon bunicel, ci si de un mix/master bun al vocii. Uite, poti opta pentru un Behringer C-1U. Recomand, de asemenea, si site-ul. Eu de la ei am cumparat cate ceva si niciodata n-am avut probleme cu produsele.
15th February 2014, 13:59
Unul dintre cele mai bune microfoane privind raportul calitate-pret este considerat Audio Technica AT2020, un microfon foarte folosit pentru tutoriale, comentarii si muzica (amatori) in afara.
Alte microfoane bune sunt: Blue Yeti si Snowball.
Daca bugetul nu iti permite microfoanele expuse mai sus, poti incepe cu un Zalman ZM-MIC1, urmand sa-l inlocuiesti cu un at2020 usb cand ajungi la profit.
15th February 2014, 16:05

Postat în original de
lukiano
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Chiar mi-a fost utila aceasta dezbatere. O sa ma mai gandesc in privinta achizitionarii. Cred ca pentru inceput voi opta pentru ceva mai ieftin pana voi prinde experienta necesara. Momentan nu am mai facut asa ceva si mi-am propus sa incerc.
Daca tot investesc munca pentru crearea unor articole unice macar sa o fac cum trebuie. Nu strica sa am un blog cu articole text + video care sa imi aduca profit si pe langa acesta sa mai am un parteneriat cu youtube. Partea frumoasa este ca pot traduce continutul in mai multe limbi si pot mari profitul.
Eu te sfatuiesc sa optezi pentru ceea ce vrei sa optezi intr-un final (cand dispui de bugetul necesar), nicidecum pentru ceva mai ieftin. O sa iesi mai scump intr-un tarziu. Daca vrei sa faci practica, fa-o cu microfonul de la calculator (bineinteles, fara sa te "expui" publicului).
Ti-am zis cum sta treaba cu USB-ul. Nu e atat de inutil precum spun "suparatii", care, probabil, habar nu au de sfera din spatele muzicii. Eu, pentru o perioada de cateva luni bune, consider ca un microfon USB e bun pentru ceea ce vrei tu (in caz ca bugetul nu se aduna rapid, sa spun asa).
Daca vezi ca o sa mearga treaba, treci la nivelul urmator.