Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Sfaturi de la seo-pedisti pentru un web developer

Emanuelll este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2014
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit Sfaturi de la seo-pedisti pentru un web developer

Buna seara,

Sunt web developer (angajat part time) si student. Deoarce mi-ar place mai mult sa fiu propriul meu sef, caut sa dezvolt un site.
    Sunt un tip PRO societate si nu vreau sa fur timpul nimanui navigand pe site-ul meu. Adica nu as dori un site de tip: divertisment sau jocuri. Cu alte cuvinte as dori sa ofer pe site materiale informative, necesare. Momentan detin domeniu anormal(dot)ro, dar sper sa cumpar si alte domenii pe .com sau .ro. Aveti vreo idee la ce as putea folosi acest domeniu? Din cuvintele scrise mai sus, aveti ceva recomandari pentru mine? As vrea sa ma axez pe google adsense sau pe plata de servicii (doar una dintre ele, depinde de ce voi face). As putea sa fac pe el orice script custom / complex, bineinteles nu as vrea sa ma intind cu resursele hardware pe mai mult de un server dedicat in urmatorul an.

Va sunt recunoscator,
    Emanuel

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Emanuel, salut si bine ai venit in comunitate.
    Din experienta iti pot spune ca pentru a avea un oarecare succes cu un site (evident, fiecare defineste in felul sau succesul) ar fi bine il dezvolti pe o nisa pe care o stapanesti bine si pe care iti face placere sa scrii.
    Tu stii cel mai bine la ce te pricepi, asa ca go for it.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La monetizare nu ma pricep.
    Daca ai deja un site, foloseste-l pentru a arata ce poti face, ce poti adapta, ca sa ai cat de cat un portofoliu.
    Pe timpuri mai faceam recomandari si tot speram sa le implementeze si romanii.
    Cauta in google
    5 recomandari site:underclick.ro
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut, Emanuelll. Pentru a nu face discriminari, treci si tu pe la Prezentare forumisti, suntem nerabdatori sa aflam mai multe despre tine.
    Tu intrebi de fapt pentru ce ar fi potrivit domeniul pe care il ai.
    Eu cred ca e un nume bun, potrivit pentru vremurile pe care le traim. Totusi, nu este un nume potrivit pentru un site cu materiale informative, decat daca va fi pe domeniul politic sau social, unde anormalitatea e la ea acasa. Cred ca un blog ar putea fi de succes.
    Bafta!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2014
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

-robyroy
    Multumesc robyroy, ceea ce spui tu e adevarat. Imi place sa dezvolt lucruri (ma refer programe, site-uri, script-uri) cu functionalitati cat mai variate si complexe.

-1nesco
    Nu am propriu-zis un site. Ci caut o ideea pe care sa o implementez cu multa rabdare.

-Mishu
    La sugestia ta, m-am prezentat (nu pot lasa link, deoarece nu am 30 de zile). Domeniul are un nume bun din anumite puncte de vedere, dar din altele nu.

Pentru ce nisa credeti ca ar fi bun domeniul pe care il detin? Sau ce nisa necesita mai mult logica? (programare)

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

un site bun si util e un site cu continut de calitate
    aici ai 2 posibilitati: ori creezi tu continutul (la modul propriu ori platind pe altii), ori lasi vizitatorii sa-l creeze

eu pe domeniul respectiv vad un simplu site cu articole de genul cartea recordurilor (lucruri anormale). are si potential de viralizare al articolelor daca sunt de calitate + posibilitatea sa fie preluate pe site-urile de stiri (cu citat de sursa sper)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

anormal(dot)ro e perfect pentru programare romaneasca, aplicatii facute de un roman, adaptari ale altor programe (extensii firefox, pluginuri de wp, presta, magento...) sau la ce crezi ca te pricepi mai biune.
    Un fel de made in romania, anormal banal, anormal de accesibil...
    In final va avea valoare de portofoliu.
    Parerea mea
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Emanuelll Vezi Post
    Buna seara,

Sunt web developer (angajat part time) si student. Deoarce mi-ar place mai mult sa fiu propriul meu sef, caut sa dezvolt un site.
    Sunt un tip PRO societate si nu vreau sa fur timpul nimanui navigand pe site-ul meu. Adica nu as dori un site de tip: divertisment sau jocuri. Cu alte cuvinte as dori sa ofer pe site materiale informative, necesare. Momentan detin domeniu anormal(dot)ro, dar sper sa cumpar si alte domenii pe .com sau .ro. Aveti vreo idee la ce as putea folosi acest domeniu? Din cuvintele scrise mai sus, aveti ceva recomandari pentru mine? As vrea sa ma axez pe google adsense sau pe plata de servicii (doar una dintre ele, depinde de ce voi face). As putea sa fac pe el orice script custom / complex, bineinteles nu as vrea sa ma intind cu resursele hardware pe mai mult de un server dedicat in urmatorul an.

Va sunt recunoscator,
    Emanuel
    Sunt 2 cerinte care dupa parerea mea nu se leaga.

1. propriul tau sef
    2. un domeniu

Ca sa le imbini, trebuie sa le dezbini

Propriul tau sef poti sa ajungi doar daca ai ce sa conduci. Un domeniu nu este destul. Te poti considera sef peste domeniu.

Ai nevoie de un business, sau cel putin de o idee. Nu are sens sa te cramponezi intr-un domeniu.

Sunt cel putin 2 cerinte obligatorii, care intotdeuna se imbina:

1. sa te pricepi destul de bine la "ceva" (in principal online)
    2. sa ai o idee sau sa copiezi una de succes si sa o imbunatatesti (plus valoare)

Cu 1 stam prost aproape toti, in schimb cu 2 stam cel mai bine.

Sfatul meu este sa renunti la ideea de "ce fac pe domeniu" si sa te concentrezi pe 1 si 2, domenii se gasesc destule. Acum cu noile tld, nu mai sunt probleme de nume.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2014
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc frumos Tom! Ai dreptate! Wow, cate tld-uri vor fi open? Care sunt deja open? Imi poti recomanda cel mai bun registrar de domenii? Pentru orice domeniu, exceptand .ro? La cate articole sunt pe internet, nu stiu pe care sa le cred.

Oare au sa aiba acelasi impact asupra publicului / google ca si cele existente?

ionutzz23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    196
    Putere Rep
    36

Implicit

Salut Emanuelll, un sfat din partea mea este să te axezi pe programare, însă nu la nivelul de angajat (că tot vrei să fii propriul tău șef), poți lucra foarte bine de acasă ca freelancer și după un anumit timp o să fii uimit de venituri (mai mult decât ești platit ca angajat) plus confort. Se câștigă foarte mulți bani si din Adsense însă poți considera Adsense ca o altă sursă de venit și să te axezi pe cariera ta de programator. Adsense este ceva nesigur, daca mergi pe adsense si depinzi de Google intr-o noapte te poți trezi fără nimic.

O zi bună.
    Ultima modificare făcută de ionutzz23; 13th February 2014 la 09:40.
    O idee iti poate schimba viitorul...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut web-developer pentru psd->html
    De Maldinii în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th March 2013, 20:15
  2. Caut developer PHP pentru refacere site
    De croif în forumul Locuri de munca
    Ultimul Post: 20th February 2013, 13:42
  3. Caut web developer pentru colaborare / angajare - preferabil din Brasov
    De adrianciocalau în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 12th June 2012, 16:50
  4. Cv depus pentru functia de web developer
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 23rd February 2010, 16:02
  5. Developer pentru cea mai mare companie de IT din lume
    De catalyst în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 8th February 2007, 17:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •