Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Forum general de succes?

Matei Irinel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2013
    Vârstă
    30
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit Forum general de succes?

Salutare as dori sa fac un forum general despre mai multe lucruri care se va chema forumzilla. Nu vreau neaparat sa il monetizez dar sa fie gasit in google. Care este metoda de promovare in cazul forumurilor? Din cate am vazut pe aici mai mult se discuta despre bloguri,etc.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu vreau sa-ti tai din elan, dar este foarte greu sa faci un forum de succes. Ai nevoie de moderatori care sa-si faca datoria si ai nevoie sa atragi utilizatori pe forum. Cel mai greu este sa formezi o masa critica de utilizatori. Daca nu reusesti asta, va trebui tu sa centrezi, tu sa dai cu capul. Adica tu intrebi si tot tu raspunzi, folosind conturi diferite. Promovarea nu este cu mult diferita de cea a site-urilor obisnuite. O limitare este ca nu vei putea pune linkuri pe alte forumuri, vei fi considerat concurent. In rest, linkuri, bannere, facebook - directoare si comentarii bloguri - cu parcimonie.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca nu-l nisezi si nu aduci ceva in plus fata de concurenta existenta nu ai nici o sansa.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

iti pot spune eu cum am inceput dar nu post spune ca forumul meu e ajuns la maturitate:

-merge foarte bine sectiunea de "market place"
    apoi la inceput e clar tre sa iti atragi cativa prieteni si sa vorbiti de pe diferite usere sa populati cu cateva posturi 3 membri x 4 usere uite cum ai ajuns la 12 useri
    ca sa momesti altii sa se prinda in hora trebuie sa le oferi si tu la inceput ceva : de exemplu un ebook gratuit daca se inregistreaza, dupa ce strangi putin PR lasa-i sa se semneze , chiar daca scriu doar pentru semnatura dar pentru tine e important orice membru . La fiecare membru nou venit raspunde-i cat poti de repede sa vada ca forumul e active.

Cam asa am inceput eu si am ajuns la Total mesaje 4751 • Total subiecte 1710 • Total membri 647 . Din cei 647 pot spune ca 47 sunt eu sau prietenii care I-am invitat personal dar 600 sunt reali si credema ca sterg tot timpul din ei pe cei care ii consider spammeri. forumul meu a fost lansat in martie 2012.

Poate ne spun si cei de la seopedia cum au inceput , am avea multe de invatat din asta

vezi ca am mai discutat si aici despre cum se poate promova un forum

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romani de succes
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 22nd July 2016, 18:41
  2. Credeti ca ar avea succes?
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th February 2012, 15:23
  3. Advertoriale pe site de succes
    De Consumatorul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th June 2011, 20:22
  4. Femei de succes din online
    De Eradu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 21st October 2010, 21:50
  5. Cat costa un portal web de succes !?!
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th March 2009, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •