@lovelife. Ai penalizare, te-ai ars, cineva trebuie sa plateasca.
Dar daca tu cumperi servicii pe baza ofertelor de pret, cum faci cand cumperi produse, atunci e si vina ta.
Indiferent ca platesti site (shop),
seo,
sem, etc, platesti servicii.
Vrei servicii de calitate ieftine? Nu merge, pentru ca nu sunt produse, sunt servicii. La produse poti sa vinzi fara adaos, ori sub pretul de achizite sa scapi de produse, etc. Dar la servicii?
@ imagini.
Exista consultanta, exista rapoarte, etc. Daca tu nu vrei sa platesti pentru un lucru despre care nu ai informatii de baza, poti plati un consultant.
Ex: tu primesti oferta de la lovelife de xxx.xxx euro. O trimiti la o persoana familiarizata cu
seo (in cazul de fata) si ceri o parere, un sfat sau alte infromatii = consultanta.
In loc sa pierzi mai tarziu o suma mai mare sau chiar proiectul (daca e doar online), mai bine platesti ceva extra pentru: second opinion!
Eu am avut nevoie de 6 medici ca sa-mi suna ca am nevoie de proteza si un al 7-lea care sa-mi spuna ca NU. Am fost la 7, nu la 2

pana cand am gasit o explicatie logica, argumentata si pe care am inteles-o. Altfel? Aveam proteza cum!
@ Benko.
Sunt reguli foarte clare, google le are afisate. Cat timp nu le incalci, nu te penalizeaza nimeni. Daca esti de acord sa le incalci, atunci e si raspunderea ta.
E greu sa le respectam, e scump si cere timp. Ok, dar daca tot le incalcam, atunci e normal sa ne asteptam sa nu dureze.
Eu am 5 site-uri penalizate in timp, din peste 150. Dar sunt ale mele, am pierdut timp, multi bani, dar consider ca am invatat sa ma feresc de penalizare. Dar daca pica site-ul unui client (platitor), e cutremur! Ce fac? Trebuie sa ma explic si sa raspund! Eu nu-mi permit sa-mi schimb nr de telefon, sediul sau sa fug.
Pot sa mint, e o varianta, dar pana cand?
@ scoopo.
Exemplul tau nu este bun, daca vb de crearea unui site, avea sens. Casa in exemplul tau este site-ul, magazinul si nu
seo.