Citat Postat în original de teodor98 Vezi Post
Tom scuze ca ma bag in discutie si mai ales dupa citeva luni dupa ce a fost deschis topicul , dar nu ma pot abtine sa nu te intreb ce faci daca concurenta..te lucreaza?
cum se povesteste aici
In rest de acord cu tine nu numai cu topicurile de aici si de peste tot
Daca am inteles bine tu ai scris si asta de aici.Mii de felicitari si de multumiri!
Daca concurenta "te lucreaza", inseamna automat ca ceea ce faci este ok.

Eu presupun ca orice afacere online sau (sa zicem) orice afacere online cu o campanie seo activa, are o echipa (o persoana) care se ocupa de site. Daca nu exista, atunci nu cred ca are cum sa te "lucreze" concurenta, pentru ca ori nu existi, ori e nisa prea slaba ca sa-i putem spune concurenta.

Daca ai un atac spre site, il opresti. Cum? Prin diverse metode: mail la google, disavow, etc.

Eu consider atacurile un semn bun pentru site-ul meu, atat pentru faptul ca "atacatorul" ma considera un concurent important, cat si pentru faptul ca ulterior, oricine ma verifica (links) o sa fie debusolat O sa vada mii de root, sute de mii de links si nu o sa inteleaga ce am facut Ia uitate la asta, are 10.000 root si 1 milion de links, toate spam

Asa ca verifica-ti site-ul din cand in cand si esti ok. Cum la joomla, wp, etc trebuie sa faci un update din cand in cand, asa si la seo, mai faci un update din cand in cand.