oameni buni eu ma referam la cantitate pentru google, nu pentru calitate; intradevar calitatea e baza dar google nu stie aprecia calitatea decat prin backlinkurile primate pentru calitate
oameni buni eu ma referam la cantitate pentru google, nu pentru calitate; intradevar calitatea e baza dar google nu stie aprecia calitatea decat prin backlinkurile primate pentru calitate
Daca e vorba de forumul din semnatura ta, uite mai jos citeva sugestii:
-ar trebui sa ai o rubrica/categorie cu cupoane/reduceri la aparate/accesorii din domeniu (sa fie actualizata permanent, in asa fel incit o persoana sa fie interesata sa intre la tine pe forum sa ceara/sa ia informatii legate de reduceri sau promotii) (ceva asemanator cum e aici pe seopedia topicul cu promo domenii...)
-ar trebui sa ai una sau mai multe persoane care sa verifice zilnic ce se scrie in topicuri ca sa nu devieze subiectele in balarii sau cu informatii neimportante
-ar trebui sa fie furnizate informatii din domeniul forumului (banuiesc fotografia) din RO (in special) si din afara, in asa fel incit sa devina forumul tau in timp o referinta in domeniul tau (e multa munca si pasiune, dar va merita)
-legat de limitarea/numarul de posturi pe utilizatori, cred ca mai mult conteaza informatia furnizata de fiecare (daca ai un subiect fierbinte poate intr o zi intra la tine 100 persoane si au 100 pareri diferite la acelasi subiect) (de exemplu daca la miting de la universitate cu RM ai 10 fotografi care sunt membrii tai de la forum si dupa un miting fiecare vine cu cite o poza interesanta si o posteaza pe forumul tau, atunci fi sigur ca vor intra si ziaristi/multe alte persoane care vor sa vada/sa preia fotografiile...vorba aceea o fotografie face mai mult de 1000 cuvinte)
@geo imi poti zice care este sectiunea "ceva asemanator cum e aici pe seopedia topicul cu promo domenii.." ?
m am referit la topic ul acestaPROMO CODE pentru inregistare domenii
unde userii folosesc sau cunosc diferite coduri promotionale si le spun si altor useri
la fel si la tine sunt diferite magazine sau firme online/offline care ofera diferite promotii si poate nu sunt vizibile pe google
un user care a cumparat un obiect pe care stie ca are pretul foarte bun, poate spune codul/promotia la tine pe forum si in felul acesta pot mai multi useri sa beneficieze de oferta buna
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)