Stiu a crea subdomenii pentru a testa pe copii si nu pe original.
Am un server local lamp deja instalat pe propriul calculator,
Cand m-am prezentat la intalnire nu stiam despre ce doreste asociatul meu sa discutam, altfel ma interesam in detaliu si aflam tot ce era de aflat despre situl Dansului si poate refuzam oferta.
Initial credeam ca e un simplu site static in html sau php, in prezent sunt doar niste informatii pe site inca nu e implementata partea de magazin online si nici asociatul meu nu mi-a explicat mai exact ce doreste sa faca si nici nu a stiut sa imi explice ce platforma foloseste situl .
Asociatul meu a apelat la mine in principal din dorinta de ai aduce clienti si ai promova afacerea si produsele in mediile online de profil in care ma invart ( voi face asta doar pe siturile si forumurile de profil, sit-uri de socializare, grupuri pe facebook de profil ) .
De stricat nu am ce strica fiindca sunt destul de precaut si stiu cand sa ma opresc nu risc inutil pe partea tehnica.
Nu prea as da inapoi acum, chiar daca am aflat ca foloseste Wordpres fiindca as considera asta o dovada de lasitate.
Consider o provocare asta si nu prea am de ales, am doar doua alegeri.
1)Ma ocup de site oricum ar fi si nu mai pot da inapoi acum.
2)Ma ocup de site oricum ar fi si nu mai pot da inapoi acum.
Singurul lucru care ma ingrijoreaza cu adevarat e intalnirea in care imi va fi transferat acel site, ma gandesc din orgoliu sa nu imi faca amicul asociatului meu o faza sa ma faca de ras in fata lui.
( sper sa nu fie membru aici sa ii dau idei![]()
![]()
![]()
)

Răspunde cu citat