Va salut,
Am nevoie de cineva care are cont moneybookers si poate transfera pe contul meu 20$ , iar eu ii voi baga pe paypal.
Va multumesc,
O sa apreciez gestul
Va salut,
Am nevoie de cineva care are cont moneybookers si poate transfera pe contul meu 20$ , iar eu ii voi baga pe paypal.
Va multumesc,
O sa apreciez gestul
Poti sa dai de mine usor, @contact.
poti sa faci transfer bancar in contul de moneybookers. Au un cont la o banca din Romania. Eu asa am facut si am avut banii in 2 zile dar mai trebuie sa imi validez adresa.
Sau, o varianta pe lunga durata, transferi prin getafreelancer dot com din paypal in moneybookers. Dureaza cam 2 saptamani din pacate.
Tocmai din acest motiv am ales varianta asta, stiu ca pot transfera insa eu am nevoie de acest serviciu urgent.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Si eu am avut nevoie de serviciu urgent, dar incerc de o saptamana si nu am reusit decat sa trimit cativa bani in cont. Ca sa ii trimit mai departe, dureaza, cine stie in cat timp imi voi valida adresa ca sa pot face plati.
La paypal a fost totul foarte simplu.
Te pot ajuta eu daca nu ai rezolvat intre timp.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Asa faci Draqos ? Pierzi banii la babaroase ?![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)