Am sters si reinstalat BulletProof Security si in aparenta site-ul pare OK, dar probabil ca are fisiere infectate. Stiti ce plugin ar detecta aceste fisiere sa le poata curata? Sau se face doar manual?
Am sters si reinstalat BulletProof Security si in aparenta site-ul pare OK, dar probabil ca are fisiere infectate. Stiti ce plugin ar detecta aceste fisiere sa le poata curata? Sau se face doar manual?
Stefania, e clar ca ai o problema. faptul ca acum "pare" ok, nu iti rezolva problema. Cel mai sfant este sa iei la puricat manual fisierele si sa le cureti de coduri malware.
Pas 1: schimbi parolele de pe alta unitate.
Pas 2: scanezi bine calculatorul de pe care iti accesezi uzual siteurile.
Pas 3: iei la puricat fisierele si rezolvi problema. Daca nu te pricepi, te poate ajuta haos, inSecure sau alti colegi in fata carora imi cer scuze ca nu i-am mentionat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scuza-ma ca ma bag, dar presupun ca nu ai instalat Bulletproof si gata. Nu ai mai setat nimic prin el. L-am instalat si eu odata, si am reusit sa-mi busesc blogul. Iti recomand cu caldura, Better WP Security. Ai ceva de configurat pe la el, dar merita. Cred ca e mai bun. Il poti instala alaturi de Anti-XSS attack. Si iti recomand si o parola foarte lunga. Eu am una atat de complexa, de o uit uneori. Am stat 24 de ore fara sa ma loghez, ca am scris-o gresit de 3 ori. Are 31 caractere, LITere si cifre.
Uite un curs actual video de securitate wordpress (in engleza) care in mod normal costa 97$, cu cupon code: PITBULL puteti sa-l accesati gratuit - oferta limitata![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)