Salut.De ce un site nou creat pe o micronisa pe .com nu im aduce niciun vizitator dupa 10 zile.Am postat vreo 10 articole dar nici un rezultat?Ce cauze pot fi?![]()
Salut.De ce un site nou creat pe o micronisa pe .com nu im aduce niciun vizitator dupa 10 zile.Am postat vreo 10 articole dar nici un rezultat?Ce cauze pot fi?![]()
Una e sa nu fie indexat, alta e sa fie indexat si sa nu aiba vizite.
Daca nu e indexat, e usor de indexat, cel mai simplu in WMT, fetch as google la cele 10 articole.
Daca nu rankeaza e alta discutie, vezi concurenta, vezi multe. De ce ar ranka al tau dupa 10 zile in fata lor? E emd macar? ceva detalii ar fi mai utile decatala la final.
P.S. Vezi cum iti faci curaj sa postezi si la Prezentare forumisti
Retired
Evident ca e mai bine pentru fiecare in parte, e mai rapid, dar e mai multa munca.
Difera de la site la site cat de ramificata e structura si cat de repede indexeaza, nu am cum intui cat de repede ar functiona al al tau.
Testeaza si vezi daca e suficient pe categorii in cazul tau, daca e suficient scapi de niste munca.
Retired
Un continut unic de peste 300 de cuvinte ar fi trebuit sa aduca macar unul singur.Pe ro in aceeasi situatie aveam dupa o saptamana 100 de vizitatori.Ma gandesc ca domeniul sa nu fie problema,mai exact numele lui.Este mai long tail ca sa zic asa.Nu am considerat ca e nevoie de WMT insa o sa incerc si aceasta varianta.
P.S. O sa imi fac curaj ..in curand .
Acum doua luni .
Ai verificat daca ai articolele indexate? Poate esti pe o nisa cu o concurenta foarte mare.
Da e concurenta mare.Concurez cu inca 3 de-ale mele.Inca astept primul vizitator.Pana atunci public intruna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)