Pacat acest theard numai continua.. oare cineva a reusit dupa metoda lui CDK?
Am mai incercat un subiect din asta cit de cit asemanator , insa nu a mers, probabil nu am stiu eu sa-l conduc..sau sa ma exprim, insa e clar ca cine este primul in top trebuie sa faca ceva mai mult decit ceilalti..Acum ca acel "ceva mai mult" este ilegal, imoral (black/gray SEO) sau mai rau: hacking ca in viata: scopul scuza mijloacele! Problema este ca si sa faci treaba asta trebuie sa stii, sa cunosti meserie, adica mult mai destept si priceput ca mine!
Acum citva ani, am depasit pe line continua, aveam vizibiltate..mergeam in coloana dupa un camion incarcat la pas intre mine si camion un Jeep,si mergeam asa monoton..la un moment vad ca Jeepul da semnal stanga si se angajeaza in depasirea camionului, eu ma uit in fata vad ca e liber si imi zic ca am si eu timp si ma angajez in depasire, cind efectuam depasirea am vazut pe stanga un logan galben, am banuit ca e politia, insa speram sa nu fie asa..In prima parcare vad ca iese politaiul lasa Jeep-ul sa treaca si ma opreste numai pe mine!
Asa si cu Google cine e tare,,e tare, astia mai mici sunt mancati de fel si fel de animale!
Am mai spus-o: sunt convins ca Google nu-i la fel pentru toata lumea.

Ps :nu sustin hacking-ul si eu am avut site-uri sparte!Cineva cu un ip din Iasi a intrat peste site-rile mele!