Salutare, sunt in cautarea unui soft pentru a putea lua legatura cu vizitatorii siteului (realizat in prestashop) in timp real. Am incercat zoppim pentru cateva zile, mi se pare bunicel dar as dori sa aflu si alte sugestii. Va multumesc!
Salutare, sunt in cautarea unui soft pentru a putea lua legatura cu vizitatorii siteului (realizat in prestashop) in timp real. Am incercat zoppim pentru cateva zile, mi se pare bunicel dar as dori sa aflu si alte sugestii. Va multumesc!
Zopim este cel mai bun, din pacate ai doar 2 saptamani de trial dupa care vei putea folosi o singura fereastra de chat si nu vei mai putea schimba culorile . Nu este nici un impediment, dar eu ti-as recomanda sa ramai la acesta.
Zopim este cel mai bun, intr-adevar.
Poti face "minuni". De exemplu poti pune un trigger pe pagina de contact, si daca esti online o sa-i apara vizitatorului ceva gen: "Buna! Suntem online. Te putem ajuta cu ceva?". Treaba asta o poti face si pe pagina de checkout sau de produs. Ajuta la conversii.
Multumesc! o sa raman la Zopim, am vazut si triggerele, o sa il "butonez" mai mult pentru a vedea toate setarile. Pretul mi se pare decent pentru varianta de baza.
Sa nu deschid un topic nou, caut tot ceva de genul acesta pentru wordpress.Ce plugin imi recomandati?
Salut,
Exista Zopim si pentru Wordpress, de ce nu-l folosesti?
pentru ca, spre rusinea mea nu am cautat sa vad daca exista. Credeam ca este doar pentru prestashop. Multumesc de sfat
Codul de Zopim il folosesti pe ce platforma vrei tu, nu conteaza care. Deci spre rusinea ta, trebuia sa cauti intai
Am platit pentru abonamentul pentru o luna, cu like la pagina lor de facebook si 10 % reducere. Acorda si reduceri mai mari dar numai pentru plati anuale. Acum doar trebuie sa intre lume pe site si sa stau online. O seara faina!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)