bun acum am cu ce sa ma joc pentru a imbunatati rezultatele dar ceea ce este important pentru mine asa cum ziceam si mai sus este:
cat ii place lui big g densitatea de key? (pentru ca am inteles ca 1-2% este recomandat, dar am auzit si de 6%). Cum e mai bine?
Daca e prea mica nu te afiseaza, daca e prea mare te filtreazaasta spunea david sprague (parca asa il chema) pe prietenul lui Alex krulik dezvoltatorul magic submitter. Tot el spunea ca fix din cauza densitatii prea mare unele site-uri ramaneau in pagina 2 3 chiar daca pe link building rupeau tot. Ma regasesc in pagina 2 pe anumite key si parca nu vrea sa mai urce... idei?
apoi... daca tool urile recomandate de voi au si sugestii pentru ca site-ul meu sa fie vazut mai bine si eventual pozitionat mai sus

asta spunea david sprague (parca asa il chema) pe prietenul lui Alex krulik dezvoltatorul magic submitter. Tot el spunea ca fix din cauza densitatii prea mare unele site-uri ramaneau in pagina 2 3 chiar daca pe link building rupeau tot. Ma regasesc in pagina 2 pe anumite key si parca nu vrea sa mai urce... idei?
Răspunde cu citat