1 out of 1 members found this post helpful.
Cel mai important spun eu este H1, asa ca textul folosit acolo sau cuvintele cheie sa fie cele mai importante.
Priveste structura <H> ca o schema:
H1 - Cele mai importante care trag greu in cautarile google
H2 -
H3
DIV class="Section" id="Camere-de-supraveghere" >
<H1>Camere de supraveghere</H1>
<P>Camere de supraveghere pot fi foarte importante in afacerea pe care o conduceti
<DIV class="subsection" id="interioare" >
<H2>Camere-de-supraveghere-interioare</H2>
<P>Camere de supraveghere interioare pot constitui un atu bla bla bla
</DIV>
</DIV>
Salut,
O sa incerc sa iti raspund cat mai bine la fiecare dintre punctele tale si daca o sa mai ai nevoie de informatii trimite-mi un mesaj si iti voi raspunde si mai detaliat!
1. DA! Este foarte indicat ca atunci cand vrei sa incepi o afacere sau vrei sa fi intr-o plaja de cuvinte sa ai ca si keyword in domeniu! De exemplu e irelevant pentru google daca tu ai site de catei de exemplu si tu ai la domeniu produseeco. com!
2. Titlul paginii trebuie sa exprime exact ce este in pagina ta! Cu cat ai un titlu mai relevant cu atat esti rank-at mai bine! De prefereat sa folosesti un complex de 2, 2 cuvinte deoarece atunci cand cineva cauta catei iti gaseste domeniu cateiexemplu.com apoi merge la titlu unde apare iar Catei de rasa, si imediat te pozitioneaza mai sus decat daca ai pune doar Catei (e mult prea general)!
3. E imperativ sa ai H1 in site dar e foarte bine daca ai si H2, H3 ca asa robotii de cautare iti urmaresc mult mai usor continutul site-ului. Trebuie sa te pui in "pielea" utilizatorului si sa ai titlul cat mai relevant dar nu e gresit daca pui catei sau caini. Iti sugerez ca daca vrei sa ai un titlu cat mai relevant si obtimizat SEO sa nu folosesti multe cuvinte de legatura gen de, si sau si altele..
4. Acum daca tu pui la fiecare produs acelasi keword obtii o promovare "violenta" nu stiu exact cat de mult te-ar ajuta sau nu, dar iti zic din experienta ca eu de exemplu ca sa fiu mai specific in site-ul meu am scris Unity arcade games, Unity shooting games ..etc si nu am lasat doar Arcade Games..etc deoarece site-ul meu este doar cu jocuri Unity asa ca daca vrei sa promovezi 1 produs si nu vrei o plaja de produse faci cum am facut si eu!
5. De preferat ca orice site sa aibe un intro, o descriere cat mai buna a produsului tau , a site-ului tau sa vada utilizatorul ce vinzi, ce ai in site!
Sper ca ti-am raspuns destul de bine la punctele tale!
Salut
Postat în original de
GabriELoS
ok, va multumesc pentru raspunsuri insa nu am inteles ideea cu domeniul (adica in mare dau dreptate, nu poti vinde tractoare si tu ai nume la site supercars.com) dar daca eu vand catei si am domeniu pets.eu (deci keyword pe alta limba) atunci de ce nu ar fi ok?
Salut. Poti sa ai ce domeniu vrei, dovada ca emag nu vinde emagi, vinde electronice, altex nu vinde altecis, elefant vinde carti nu elefanti, koyos nu vinde...
Ideea e ca un emd te ajuta din start in serp, pe cand un brand trebuie urcat prin seo si mult content relevant.
Avatanje si dezavantaje de ambele parti, pe termen lung si cu un marketing bun ideal e un brand.