Daca nu au acelasi ip nu ar trebui sa fie probleme. Am facut acelasi lucru de ani buni insa cu un numar limitat de linkuri si pana acum nu am avut penalizari.
Daca nu au acelasi ip nu ar trebui sa fie probleme. Am facut acelasi lucru de ani buni insa cu un numar limitat de linkuri si pana acum nu am avut penalizari.
Depinde. Noi oricum scriem povesti aici, ca Google poa' sa ne-o dea la toti pe rand oricand are chef.
Rational ar fi ca atunci cand ai link-uri spre alte site-uri ale tale de pe acelasi IP sa nu ti se acorde nici beneficii, dar nici penalizari. Personal, cred ca riscul de penalizare creste mai mult daca pui link sitewide spre un site de-al tau cu IP separat decat daca pui spre site-uri de pe acelasi IP. Ar fi si logic sa fie asa, nu? In fond, inseamna tentativa clara de a manipula rezultatele algoritmilor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Eu am un site de turism, unde pozele (imaginile) au 50 G. Hostul nu-mi permite, alt site, unul de gogosi, asa ca optez pentru alt pachet, alt ip.
Eu am un site de turism, care are target romania, si am host in Romania, pt speed. Tot eu am site de turism pentru bulgaria, si am host in bulgaria. Dar stai, am si pt botswana, doar ca aia nu au hosting, asa ca hostez in Africa de sud.
Tot eu vand aparate de gogosi, doar ca am nevoie de site pt fiecare tara. Si mi-am facut 40 de domenii, in 40 de limbi, ca sa-mi vand gogosile. Dar daca schimbi limba, ajungi pe alt site, implicit toate se "link-uiesc" intre ele.
Si exemplele continua. Ma penalizeaza Google?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu vad de ce te-ar penaliza. A penalizat google pe amazon pentru ca are in footer linkuri catre amazon.co.uk, amazon.de and so on? A penalizat google vreun trust de presa de la noi care are footerul plin de linkuri catre siteurile din retea? Nu cred.Ma penalizeaza Google?
Aaaa, faci tiganii de genul linkuri sitewide pe ancore? daaaa, te arde de te rupe. Atata vreme insa cat tu pui link pe brand, nici google si nici orice lt motor de cautare nu are nimic de impartit cu tine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)