Pai nu o continua ce nu te las eu. Intelegi ?
Pe care foc? Ala iscat de "traducator"
Acu ca sa lasam mistocareala la o parte:
tu o vrei sa-ti spunem de ce nu creste siteul tau, nu dai siteul apoi il dai dar dupa cateva posturi si dupa ce te trage lumea de maneca si-ti zice ca e aiurea in acel site, o dai la intors ca nu e ala site-ul
tu ai cerut sfaturi nu eu
tu ai tratat cu aroganta persoanele care ti-a dat niste sfaturi gratis
tu intelegi ce vrei din ceea ce ti se spune
EU sunt mai intolerant la mitocaneala, uite am intoleranta asta, o tratez dar nu trece
Ultima modificare făcută de alias74; 7th May 2013 la 22:56.
@ppq, daca mai continui asa nu o sa ai viata lunga pe forum. Eu zic sa te concentrezi pe ce ti s-a spus pana acum si sa incerci sa iti rezolvi problemele inainte de a ataca verbal pe cineva.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Te deranjeaza semnatura mea? nu o citi sau pune tu una mai misto.......hai ca poti, hai reusesti ?
Pai de ce nu spui de la inceput ca e clientul vinovat pentru "pe dupa casa pe dupa sura" sau jocul de glezna pe care-l practici (asta e cu traducere)
Pai atunci totul se explica ......tu ai bicicleta dar vrei sa creada lumea ca ai masina si o tii in service
Rog un moderator sa mute subiectul acolo unde e locul in sectiunea de bar.
Perfect!
Astept cu interes sa ma stergeti voi pentru ca vad ca un cont nu poate fi inchis. Pacat! Mare pacat!
E singurul lucru pozitiv care lipseste de pe forumul asta. Un DELETE ACCOUNT.
Pierdere de vreme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)