31st March 2013, 19:30
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Stie opencart filtre? dar 1 page checkout?
Ti-am dat negativ, pentru: "mi se pare cam aiurea la partea de programare, eu fiind incepator". Nu cred ca cineva cauta sfaturi de la "incepatori".[COLOR="Silver"]
"Stie opencart filtre. stie si 1 page checkout"
opencart[dot]com/index.php?route=extension/extension&filter_search=filters
opencart[dot]com/index.php?route=extension/extension&filter_search=page%20checkout
Daca spun ca sunt profesionist imi dai negativ pentru ca ma laud?
Important este ca am facut site-uri in majoritatea platformelor cu customizari. Incerc sa fiu modest.
Nici nu am facut 20 de postari si deja mi-am luat negative. Foarte frumos.
Sunt user nou aici. Poate ca negativele date pe motive mediocre imi vor cauza. Incerc sa nu intru in contradictie si voi spune asa: nu am zis ca sunt profesionist pentru ca in a instala un opencart, a pune o tema, a modifica o tema, a seta platforma, a instala module, a modifica module nu vad nimic profesionist. Mai bine zis "ma pricep".
Mi-am dat cu parerea si am subliniat faptul ca nu sunt profesionist ca sa ramana o simpla parere si sa nu se ia in considerare ca PRO(am zis s anu explic chiar in halul acesta de simplu ce am vrut sa se inteleaga).
Nu cred ca este nevoie sa iti arat 3 magazine pentru ca ai inteles ce am vrut sa zic. Imi cer scuze pentru confuzie.
Ultima modificare făcută de AlexMar; 31st March 2013 la 19:49.