Depinde de nisa.
Fiecare nisa cu clientii lui. Da, conversia depinde si de design, si cu siguranta un site curat si "modern", ar trebui sa vanda mai bine decat o "rabla". Daca tu ai "droping carts" activat, si fata de vechea platforma ai conversie mai mica de 50%, atunci poti incerca saptamanal sau lunar o pagina noua. Cand ai trafic este usor de creat pagini pentru conversii.
De multe ori e greu sa integrezi un design "aiurea" intr-un magazin ok, dar daca asta genereaza conversii, atunci o faci.
Testeaza 3 pagini diferite, timp de 3 saptamani sau 3 luni, in functie de trafic, si pe baza datelor optinute, poti obtine o pagina mai buna.
Magento este momentan no.1, dar doar pentru clientii care isi permit. Extenciile sunt contra cost, modificarile sunt create de un programator f. bun (scump), serverul (ele) trebuie sa fie obligatoriu dedicat si "avion", ... buget mare.
Eu pe piata din ro, am cerut tot timpul buget minim 15k pt magento, de la clientii cu "pretentii". NU dau! Prefera sa e chinuie in continuare cu "ieftin", decat sa investeasca.
Daca vrem luam cazul Altex, unde cu siguranta au programatorii in house, si designerii "externalizati". Designerii cred ca sunt pe "barter", pentru ca sunt jalnici, iar programatorii ori nu inteleg ideea de magazin, ori sunt genul " asa era in layout". Problemele la ei sunt, si or sa existe forever. Magazinul creste, traficul creste, cerintele cresc. Dar pentru un magazin pe magento ai nevoie de programatori in-house. Si trebuie sa intelegeti un lucru: Un proiect, fie el si magazin, NU SE TERMINA NICIODATA. Evolueaza!
Si ca tot vb de solutii. Victoria secret se "dezvolta" in Romania pe magento+drupal, cele mai bune 2 solutii (ecommerce+content). Doar ca a costat 6 mil usd
Eu daca cer 2000 euro pe un magazin, functional (design+setari+import produse....), e mult!
Discutia e complexa, si nu se preteaza pe un forum de seo. Ce ai postat tu este pt entry level, si pentru cautatorii de "site +gratuit, magazin +gratuit". Asa ca nu mai scrie de Magento, nu este entry level.
Toti vor o bicicleta cu care : "vreau sa prind 100 km in 3 secunde". Si cu siguranta exista cineva care sa le vanda bicicleta
Romanii nu inteleg principalul motiv pentru care nu evoluam. Fiecare face ce stie mai bine! Nu facem toti cate putin din orice. Daca vrei magazin, cumpara o solutie, si lasa o agentie sa-ti faca toate setarile. Daca vrei gratis, nu te vaita!
Timpul este extrem de pretios = scump!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
ZimZum
No ofense, VirtueMart mi se pare o copie ieftina de pe platformele de e-commerce actuale
Mare greseala. Ai pierdut extrem de mult timp, sa inveti sa folosesti o " pleasca". Tu esti genul care daca vrea bmw, schimba caroseria de la logan!
Ultima modificare făcută de Tom; 31st March 2013 la 17:40.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.