Am nevoie de o recomandare in privinta firmelor de design. Colaboratorul meu vrea sa mute tot site-ul de la firma care e acum, deoarece nu sunt seriosi deloc..
Am nevoie de o recomandare in privinta firmelor de design. Colaboratorul meu vrea sa mute tot site-ul de la firma care e acum, deoarece nu sunt seriosi deloc..
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Firma de design? Cum sa muti site-ul la o alta firma de design? Ai vrut sa zici hosting? Nu inteleg
Signatura lipsa
Nu m-am exprimat corect. Deci baiatul acesta are toate la aceasta firma. Firma aceasta a facut site-ul si il hosteaza doar ca el nu se prea pricepe si astia au profitat de el cu ceva bani.. iar acum iam zis ca nu merita sa mai continuie cu ei.. El ar vrea sa mai adauge diverse facilitati pe site de aceea vrea alta firma + host.
Ultima modificare făcută de Cartis Dragos; 14th February 2013 la 23:39. Motiv: le
Design e una, dezvoltare/implementare module noi e alta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca bugetul le permite, recomand prologue.ro. Nu sunt ieftini, dar sunt seriosi.
alti baieti profi. au preturi corecte, nu ieftine.
nemesis.ro
lucreaza mult pe proiecte internationale
un exemplu, site-ul din semnatura
succese si excese
Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.
Daca se poate sa imi ziceti inca cateva sau daca tot pe acestia ii recomandati.. sa se ocupe doar de web deisgn.. host am gasit..
Poti incerca serviciul de hosting a celor de la tlh.ro.In afara de faptul ca ofera un pret bun pentru pachetele de gazduire, ai si un suport foarte bun.Eu personal am gazduite 5 site-uri la iei.Pot spune ca sunt foarte multumit.Dar acum depinde de pretentiile fiecaruia.
O alta agentie ale caror proiecte imi plac sunt cei de la attagency.ro (cel putin doi reprezentanti sunt si aici, pe forum - Nichita si Tom). N-am apucat (inca) sa colaborez cu ei. Pot sa fac si fac si recomandari de cine sa te ferestiAm cateva experiente neplacute, asa ca mare atentie cand faci alegerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)