Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: este corecta gandirea mea in promovarea siteului?

Robert Iordache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2011
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit este corecta gandirea mea in promovarea siteului?

Buna seara, de la inceput vreau sa spun ca nu ma pricep la seo. am un site de imobiliare si doresc sa cresc in pozitii pe google. In prezent am pr4, cel mai mare dintre competitorii mei locali, dar nu detin primele pozitii. Am fost pe primele pozitii dar am schimbat siteul si e greu acum sa urc pe acele pozitii.
    In acest moment ma cam ocup eu de site, promovare ca am incercat cu multi si dezamagiri, numai laude degeaba, si cine cred eu ca e bun nu are timp de mine. Asa ca eu gandesc asa in vederea promovarii:
    -am nevoie de linkuri puternice catre site, din aceeasi nisa
    - sa fiu prezent pe retelele sociale, distrubuirea de linkuri
    Linkurile puternice din aceeasi nisa le obtin din comentarii forumuri imobiliare, bloguri imobiliare si din proriile bloguri de imobiiare pe care le-am facut si in care postez la cateva zile articole in care am cate un link catre site. Blogul incerc sa-l ridic in pr prin inscrierea directiare, retele sociale forumuri, etc.

acred ca acele bloguri personale va vor ajuta cel mai mult, ce parere aveti?

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Salutare,

Prima parte din teoria ta o sustin:
    -am nevoie de linkuri puternice catre site, din aceeasi nisa
    - sa fiu prezent pe retelele sociale, distrubuirea de linkuri

Insa ce enumeri tu acolo nu sunt tocmai linkuri puternice, ci sunt linkuri slabute.

Pentru a aduce linkuri bunicele, ar trebui sa te axezi mai mult pe Guest Post-uri pe site-urile din nisa ta, daca ai ocazia. Daca nu reusesti cu Guest Post-uri avem colegi pe forum care au site-uri despre imobiliare, iar un anunt in MarketPlace ar putea rezolva problema linkurilor puternice(insa trebuie sa avansezi putin in reputatie si postari, iar reputatia creste ajutand alti colegi de pe forum).

Cat despre comentarii pe bloguri de imobiliare, da e ok, insa nu exagera, fa-o cu simt de raspundere. Inscrierea in directoare la fel - ai grija sa folosesti macar 5 titluri si descrieri unice, dar personal, la cum se misca Google acum, nu as inscrie site-ul in mai mult de 50 de directoare - primele 50 de pe dirpedia. Daca fiecare articol pe care il scrii pe blogurile tale are link catre site-ul de baza, importanta lor in ochii lui Google scade - eu mai mult as miza pe guest post-uri decat pe propriile bloguri, sau de ce nu, chiar pe inscrierea in directoare de articole.

Daca blogurile sunt pe acelasi ip nu prea te ajuta si oricum Google are puterea de a intelege ca vrei sa-l manipulezi: Daca fiecare articol are link catre site-ul de baza; daca in sidebar se afla link catre site-ul de baza; daca cu un singur ip vizitezi zilnic site-ul de baza si blogurile; daca le monitorizezi pe toate cu un singur cont de analytics etc. Fiecare lucru din ce am spus aici poate fi considerat un "trace" pe care Google il vede. Daca scrii lucruri interesante pe blogurile de imobiliare, daca ai articole de calitate, chiar poti aduce linkuri si catre acestea, insa nu pune in fiecare articol link catre site-ul tau. Poate nu iti face rau, dar nici nu prea te ajuta si...dupa cum am zis mai sus, as prefera ca linkurile sa imi vina de pe alte domenii/ip.

Dar inainte de toate, asigura-te ca noul site beneficiaza macar de o optimizare OnSite de baza.

Recapitulat:
    1. Optimizare OnSite
    2. Guest Posturi pe aceeasi nisa;
    3. Directoare de articole;
    4. Comentarii pe site-uri din aceeasi nisa - nu exagera;
    5. Conturi pe retelele de socializare;
    6. Postare articole pe site-ul principal - nu mult si prost, ci putin si bun;
    7. Incearca sa sustii cumva cu linkuri si blogurile de imobiliare, insa nu te axa pe ele pentru backlinkuri. Daca totusi scrii lucruri interesante pe aceste bloguri, ar merita sa mai postezi pe ele(gandind long term), dar daca nu, eu prefer sa pun articolele pe alte site-uri.
    8. Directoare web - maxim 50, cu 5-10 titluri si descrieri diferite.

Nu fa toate aceste lucruri intr-un timp prea scurt si nici separat. Adica nu incepi cu directoarele web, iar dupa ce ai terminat cu ele incepi cu directoarele de articlole, nu! Azi scrii un articol pe site-ul de baza, maine un Guest post, poimaine un comentariu, raspoimaine un articol pe un director de articole s.a.m.d.
    Ultima modificare făcută de I.Alex; 18th October 2012 la 00:34.

Robert Iordache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2011
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de sfaturi. Nu inteleg ce este exact ''Guest post''.
    Blogurile de imobiliare incerc sa le ridic si pe ele la minim pr 2-3 si in articole nu pun in fiecare link cater site.Atunci cand ajung la pr 3-4 devinde destul de puternic nu? intr-un articol pun un link catre un site, in urmatorul articol pun catre alt site tot imobiliare, si am articole in care nu sunt deloc linkuri. deci linkurile din articole catre acelasi site se repeta la cateva articole, la al 5-lea articol dar catre alta pagina si alt text link.. Am mai multe siteuri de imobiliare din Sibiu de promovat: 2 ale mele, unul de terenuri si altele de ansambluri din Sibiu unde am exclusivitate.
    In prezent fac exact cam ce spui, adica articole, linkuri din articole unice in directoare de articole, inregistrare directoare dar mai slabut, mai rar comentarii pe forumuri si articole in alte siteuri, bloguri.

Ce nu stiu din nou:
    -ce fregveta ar trebui sa am la postarea de articole in directoarele de articole unde sa am linkuri catre acelasi site( zilnic, la cate zile?, cate linkuri in articol)
    - daca pot pune acelasi articol identic ,unic defapt la inceput , pe 3-4 directoare de articole
    - daca pot pune in acelasi articol 1-3 linkuri catre siteuri diferite, cuvinte diferite, toate d eimobiliare
    - directoarele de articole trebuie sa fie de domeniul imobiliare, sau e ok daca se selecteza doar zona de interes din directorul de articol: afaceri sau imobiliare( depinde de fiecare)

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Un Guest Post este un articol publicat pe un website din aceeasi nisa sau chiar pe bloguri generaliste. Guest Post-ul este diferit fata de un advertorial prin faptul ca ofera informatii utile vizitatorilor acelui site. A scrie un Guest Post inseamna a scrie un articol pe site-ul altcuiva. Pentru a scrie un astfel de Guest Post, trebuie sa iei legatura cu administratorul site-ului unde vrei sa iti publici articolul si sa cadeti de comun acord pentru publicarea sa. Daca oferi un articol de calitate, informativ, fara caracter de reclama, administratorul ar trebui sa fie de acord sa ti-l posteze. De obicei, un Guest post nu presupune achitarea unei sume de bani pentru publicarea sa, ci informatiile prezentate in articol il fac sa merite un link extern.

- Pentru directoarele de articole - pui 1-2 articole pe saptamana.
    - Articolele trebuie sa fie unice pentru fiecare director de articole. Pe langa faptul ca nu prea ti se vor accepta articolele duplicat, iti supui si site-ul unei penalizari.
    - Poti pune 1-2 linkuri in articole, de la site-uri diferite, insa nu pune in toate articolele linkuri catre aceleasi doua site-uri. Iar intervine acel "trace" de care vorbeam in primul post. Incearca sa mixezi si dimenisunea articolelor. Nu le scrie pe toate de 350-400 cuvinte. Scrie si articole mai mari, dar si articole mai mici. Poti de asemenea sa iti inscrii site-ul in directoare de firme.
    - Nu prea exista directoare de articole in Romania nisate, asadar doar selecteaza categoriile in care se incadreaza articolele tale.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De acord cu Alex.

Sfatul meu e sa pui cat de cat un pfa sau sc la contact.
    Cu ocazia asta ai acces si la comunicatele de presa.
    Ca "reteta":

1. Obligatoriu verificare site-uptime.

2. Inscriere manuala in directoare web. Merg in mod curent si cu 50/zi fara probleme, nu am avut surprize. Te folosesti si de cele nofollow sau indirect unde pui title netargetat. O sa ai bucuria de aprobari si dupa 11-13 luni.

3. Directoare articole (30-60 lunar e ok)

4. Comunicate de presa (macar 1/ luna in cele 10-15 disponibile)

5. Comunicare pe propriul blog al portalului, cam 3 saptamanal, din care doar 1 cu link spre categorii, subcategorii...

Fa doar asta 3 luni, fara alte inginerii.

Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    37

Implicit

PR nu este un parametru relevant pentru pozitionare in google search. Mai curind iti da informatii despre numarul si valoarea PR a siteurilor de unde primesti linkurile (IBL). Ia o expresie care te intereseaza si uita-te in google search sa vezi ce PR au siteurile. Vei gasi siteuri cu PR1 in prima pozitie si siteuri cu PR mai mare care sunt in pozitii mai slabe. Va trebui sa tii cont daca PR-ul respectiv este pe domeniu sau pe o pagina interioara pentru a nu compara mere cu pere.

Consider ca nu PR-ul trebuie sa fie obiectivul tau ci SERP pe expresiile targetate, branding si trust. Cei 3 parametri enumerati de mine ar trebui sa-ti deschida o viziune mult mai larga despre modul cum sa iti promovezi siteul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat de dificila este promovarea pe cuvantul ”pariuri sportive”
    De broski în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 27th May 2012, 23:01
  2. care este varianta corecta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2008, 21:48
  3. vizitatorii siteului
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th August 2007, 19:08
  4. Lista Abuse-Mail de la Outblaze.com nu este corecta.
    De RedPoint în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th December 2006, 16:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •