Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: linia Meta keywords nu mai este relevanta

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Ai keywordul in title iar google stie sa faca sinonim vand / vinde.

Uite si de unde ia cuvintele: Cum sa vinzi un site
    Curios. Nu stiam ca google considera sinonime "sa vinzi" si "se vinde". Mersi de lamurire!

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Google in ultimul timp a mai pierdut teren in fata celorlalte motoare de cautare, nu stiu daca bing tine cont de keywords dar yahoo da.

Personal optez pentru keywords nu e o munca grea si care aduce totusi un plus pe viitor poate tot mai mult.
    .

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu mai au relevanta de multa vreme, singurul lucru pe care il mai poti controla este meta description, nici macar title-ul nu mai este controlabil intrucat este stabilit de google.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Google in ultimul timp a mai pierdut teren in fata celorlalte motoare de cautare, nu stiu daca bing tine cont de keywords dar yahoo da.

Personal optez pentru keywords nu e o munca grea si care aduce totusi un plus pe viitor poate tot mai mult.
    De unde ti-ai dat tu seama de asta? N-a pierdut nimic, a face optimizare pentru bing si yahoo in momentul acesta e o pierdere de vreme, tinand cont ca in jur de 90% din vizitatorii din SERP vin din google. Si asta nu doar la siteurile mele, ci in general. Iar pe RO, bing si yahoo sunt praf si pulbere.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Se merita sa faci optimizare pentru yahoo in felul urmator, sa ajungi in pozitiile de sus in urma optimizarii pentru google. Altfel, e pierdere de timp.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    De unde ti-ai dat tu seama de asta? N-a pierdut nimic, a face optimizare pentru bing si yahoo in momentul acesta e o pierdere de vreme, tinand cont ca in jur de 90% din vizitatorii din SERP vin din google. Si asta nu doar la siteurile mele, ci in general. Iar pe RO, bing si yahoo sunt praf si pulbere.
    Cristi am citit, in ultimul timp microsoft a promovat bing foarte bine, iar dupa cum stii bing si yahoo colaboreaza ...... in timp ce bing si yahoo au crescut acest lucru a cauzat pierderi la capra vecinului Google, citeste ultimele noutati

E adevarat ca pe .ro google e tata lor ..... insa in alte tari sau schimbat multe si stiu asta din rezultate concrete.
    .

hrmedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    27th January 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    36
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    De titlu va tine cont, dar nu atât de mult ca înainte.
    Meta keywords nu se mai folosesc de 4-5 ani. Îți recomand sa nu îți mai pierzi timpul degeaba cu ele.
    Iar meta description e folosit pentru snippet-ul din serp.
    aici e partea interesanta. se pare care isi face singur snippet-ul din continutul paginii si nu mai tine cont nici de meta description.
    uite aici un exemplu : pozitia 2 are o descriere din continutul paginii si nu linia meta description.

pe acest principiu se bazeaza noul algoritm (va fi anuntat curand - din ce am inteles eu), care va macina toate tehnicile actuale SEO.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de hrmedia Vezi Post
    aici e partea interesanta. se pare care isi face singur snippet-ul din continutul paginii si nu mai tine cont nici de meta description.
    uite aici un exemplu : pozitia 2 are o descriere din continutul paginii si nu linia meta description.

pe acest principiu se bazeaza noul algoritm (va fi anuntat curand - din ce am inteles eu), care va macina toate tehnicile actuale SEO.
    Daca nu gaseste cuvantul in descriere, il ia din text. Nu stiu ce ti se pare revolutionar la asta. E o chestie valabila de cativa ani de zile.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Meta keywords, gol vs deloc?
    De Pippogsm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 3rd November 2011, 23:07
  2. Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 3rd August 2011, 21:55
  3. meta name='keywords' si "keywords"
    De Mihai Gianu în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th January 2009, 10:24
  4. Mai conteaza meta keywords ?
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th June 2007, 20:16
  5. Meta, Keywords sau Description ?
    De Seo Slave în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2006, 14:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •