Google in ultimul timp a mai pierdut teren in fata celorlalte motoare de cautare, nu stiu daca bing tine cont de keywords dar yahoo da.
Personal optez pentru keywords nu e o munca grea si care aduce totusi un plus pe viitor poate tot mai mult.
.
Nu mai au relevanta de multa vreme, singurul lucru pe care il mai poti controla este meta description, nici macar title-ul nu mai este controlabil intrucat este stabilit de google.
De unde ti-ai dat tu seama de asta? N-a pierdut nimic, a face optimizare pentru bing si yahoo in momentul acesta e o pierdere de vreme, tinand cont ca in jur de 90% din vizitatorii din SERP vin din google. Si asta nu doar la siteurile mele, ci in general. Iar pe RO, bing si yahoo sunt praf si pulbere.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Se merita sa faci optimizare pentru yahoo in felul urmator, sa ajungi in pozitiile de sus in urma optimizarii pentru google. Altfel, e pierdere de timp.
Cristi am citit, in ultimul timp microsoft a promovat bing foarte bine, iar dupa cum stii bing si yahoo colaboreaza ...... in timp ce bing si yahoo au crescut acest lucru a cauzat pierderi la capra vecinului Google, citeste ultimele noutati
E adevarat ca pe .ro google e tata lor ..... insa in alte tari sau schimbat multe si stiu asta din rezultate concrete.
.
aici e partea interesanta. se pare care isi face singur snippet-ul din continutul paginii si nu mai tine cont nici de meta description.
uite aici un exemplu : pozitia 2 are o descriere din continutul paginii si nu linia meta description.
pe acest principiu se bazeaza noul algoritm (va fi anuntat curand - din ce am inteles eu), care va macina toate tehnicile actuale SEO.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)